AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, kongre sürecini değerlendirdi.
Ana kademenin ardından kadın kolu olarak Çatalağzı, Çaydeğirmeni ve Gülüç belde kongrelerini yaptıktan sonra tüm beldelerin atamalarını yapacaklarını ve ilçe kongre sürecine geçeceklerini belirten Züleyha Arman şunları söyledi:

YENİ SÜREÇTE ARAMIZA YENİ ARKADAŞLARIMIZ KATILACAK
"Biliyorsunuz ana kaderimiz beldeye kongrelerini bitirdiği belde kongrelerimiz bitmek üzere.Geçen hafta cumartesi günü Çaydeğirmeni'nde yaptık. Çok güzel geçti bu pazarda Çatalağzı kongremizi yapacağız ve önümüzdeki hafta Cumartesi günü de yine Ereğli Gülüç kongremiz ile bir de kadın kolları olarak belde kongremizi tamamlayacağız. Ana kademede Kozlu ve Alaplı kongreleri var 2 hafta sonra bizde ondan sonra ana kademenin peşinden ilçe kongrelerimizin tarihlerini belirlemiş olacağız. 

İKİ GÔREVİ OLANLAR DEVAM ETMEYEBİLİR..
Kadın kollarında iki görevi olan arkadaşlarımız var; Belediye Meclis Üyesinde ve İl Genel meclisinde görev yapan. Belki onlar devam etmeyebilirler çünkü zorlanıyorlar. Bakalım biz bunu değerlendireceğiz. Koordinatörlerimiz gelecek genel merkezden, onlar gelsin ondan sonra kararımızı vereceğiz.'' dedi
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi