Dezenfektan da  son nokta

Kişileri değil ortamı dezenfekte ediyor, havada ortamda asılı olarak bulunan kovit 19 dahil tüm virüsleri ve bakterileri yok ediyor.

Zonguldak'ta Medikal esnaf Oral Kalafat yaptığı açıklamada Türkiye'de ilk kez yerli olarak üretilen ortam dezenfektanı ile kişilerin kendisini değil içinde bulundukları ortamı dezenfekte ederek korunabilme imkanı sağlandığını ifade etti.

Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan ortam dezenfektanı büyük bir ilgi görüyor. Zonguldak'ta medikal marketlerde satışa sunulan ortam dezenfektanı ile birlikte artık alışveriş merkezleri, mağazalar, okullar,  araç ve ev içi olmak üzere tüm yaşam alanlarında ortam dezenfektanı sprey şeklinde kullanılarak daha güvenli bir yaşam olanağı sunuyor. Günümüzde Her geçen gün daha da artan covid-19 vakanarı ülkemizde ve Zonguldak'ta tedirginlik oluşturmaya devam ederken vatandaşlar sıvı dezenfektan kullanarak sadece ellerini dezenfekte etme imkanı bulabiliyolardı. Ancak  "Stay Safe" isimli bu yeni ürünle birlikte ortamda sprey şeklinde kullanılarak havadaki tüm bakteri ve virüsleri yok etme imkânına sahip.

Medikal esnaf Oral Kalafat, toplum sağlığını korumak adına tüm herkesin bu yeni dezenfekte kullanmaları gerektiğini belirtti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi