MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, “Önüne gelen anketi düzenliyor. Vatandaşlarımız asılsız anketlere inanmasınlar” dedi. Ayan, “Milliyetçi Hareket Partisi adayı Hamdi Ayan ve ekibi olarak bu seçimlerin favorisi ve önde olan da biziz. Diğer çalışmalar bizi yolumuzdan döndüremez yıldıramaz” Şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, Zonguldak'ta önüne gelen herkesin anket düzenlediğini ve bu anketleri sonuçlarını kamuoyuna açtığını belirterek kim düzenlemiş kaç kişiyiz annem iş kimler katılmış belli bile değil bu tür asılsız anketlere inanmamak gerekiyor diyerek tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan Aday Hamdi Ayan beraberinde Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy. İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve partililer ile birlikte Merkez Çarşı esnafını ve vatandaşları ziyaret etti.Ziyarette Hamdi Ayan’a vatandaşlar ve esnaf yoğun ilgi gösterdi.Hamdi Ayan esnafın ve vatandaşların sorunları dinledi onlardan destek talep ederek projelerini anlattı.Ziyareti değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, son günlerde çok sayıda anket yapıldığını ve Bir çoğunu da asılsız olduğunu belirterek tepki gösterdi.Ayrıca Partisi'nin kuruluşunun 50 yıl dönümü dolayısıyla Adana’da ki kutlama törenlere katıldıklarını belirten ve Partisi'nin ebediyen yaşayacağını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı şunları ifade etti.

MHP, EBED MÜDDET YAŞAYACAKTIR

“Tabii ki millet Hareket Partisi, çilelerle dolu şanlı ve şerefli bir 50 yılı geride bıraktı. Biz bu siyasi tarihimizin özellikle son 30 yılda partimize ve milletimize hizmet etme şansını bulduk. Dedim ya Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletini hiçbir zaman yalnız bırakmamış alternatifsiz de bırakmamış bir yarım asır geride bırakıldı. İnşallah Türk devleti ebed müddet yaşayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi ebed-müddet milletine yine karşılıksız çalışmaya devam edecektir. Bu kapsamda bizde Adana’daki kutlamalarda yerimizi aldık. Kutlu gün de orada olmayı tercih ettik.

Tabii ki orada görüşmelerde yaptık genel merkez düzeyinde ondan Güllü seni ve desteklerini aldık. Aynı zamanda Zonguldak’a genel başkan vekilimiz Levent Bülbül beyefendi bunun yarın sırada Merkez yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız görevlendirildi.bundan sonra Çalışma kapsamı içerisinde Bunlar da yer alacaktır” dedi.

HALKIMIZ ANDA YOĞUN BİR DESTEK ALDIĞIMIZI GÖRÜYORUZ BU BİZİ MUTLU EDİYOR.

Hamdi Ayan, “Bugün dediğim gibi Merkez çarşısı hesaplarını geziyoruz, arkasından da diğer çarşıları ziyaret edeceğiz. Buralarda Vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerini almaya devam edeceğiz. Halkımız anda yoğun bir destek aldığımızı görüyoruz Bu bizi mutlu ediyor.” dedi.

ASILSIZ ANKETLERLE İNSANLARIN KAFASI KARIŞTIRILMAK İSTENİYOR

Seçim yaklaştıkça asılsız anket sonuçlarını kamuoyuna açıklanarak insanların kafasını bulandırılmak istendiğine dikkat çeken MHP Zonguldak belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, “Fakat bu seçim döneminde sürekli bir kamuoyu araştırması yapıldığını biliyorsunuz ve bunların basına da sürekli yer aldığını biliyorsunuz. Bunlar tabii ki olacak şeyler her zaman olmuştur fakat burada şunu yapmak lazım. Bu anketi yapan firma kimdir, finansı kimden, hangi mahallelerde kaç kişi üzerinden yapılmıştır, bu anketlere kattan vatandaşlarımızın adı ve soyadı var mıdır. Bunlar önemli. Yoksa herkes önüne gelen bir anket açıklaması yapabilir. Dolayısıyla Bu meclis aritmetiği yapılacağı şu günlerde dediğin gibi bunların bir kaynağı olmalı. Özelmikle söylüyorum, finansmanın kim olduğu hangi mahallede kaç kişi üzerinde yapıldığı ve bu ankete katılanların adı soyadı belli midir bunlara dikkat etmek lazım. Anketlerde bunlarında yazmasında  fayda olduğunu belirtmek istiyorum.

ASIL ANKET 31 MART’TA SANDIKTAN ÇIKACAK SONUÇTUR

Tabii ki bu anketlerden ziyade asıl anket 31 Mart'ta sandıkta çıkacak olan ankettir. Hiçbir tereddüt hiçbir kuşkumuz yoktur ki Milliyetçi Hareket Partisi adayı Hamdi Ayan ve ekibi olarak bu seçimlerin favorisi ve önde olan da biziz. Diğer çalışmalar bir gün bu yolumuzdan yıldıramaz moralimizi bozamaz. Biz bu konularda tecrübeli insanlarız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zonguldak'ta bir boşluk var, Zonguldak yönetiminde eksik ve aksamalar var. Biz bunları tamamlamaya geliyoruz ve Zonguldak’ın buna ihtiyacı olduğundan dolayı buraya geliyoruz. Ve bunları söylüyoruz. İnşallah sonuçları da hayırlı olacaktır diye düşünüyoruz” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi