Kanal Z’de Genel Yayın Yönetmenimiz Erhan Çakmak’ın hazırlayıp sunduğu SAHNE-SİYASET programına katılan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, partisinin ve kendisinin COVİD-19 aşısına karşı olmadığını, ancak “gönüllülük esasına” uyulmasından yana olduklarını söyledi.

*** Kendi ailesinde de aşı olanların bulunduğunu ifade eden Necdet Sarı, partisiyle ilgili aşı polemikleri konusunda “ Biz aşıya karşı değiliz. Sadece aşı ve PCR testinin gönüllülük esasına uyularak yapılmasından yanayız. Kişi aşı olup olmamakta ve test yaptırıp yaptırmamakta kendi iradesini kullanmalıdır. Zorlama ile aşı ve test yaptırılmasına karşıyız. Yoksa hiç kimseye aşı olmayın demiyoruz” şeklinde konuştu.

SEÇİME HAZIRIZ

*** Yeniden Refah Partisi’nin 81 il ve 900 civarındaki ilçede teşkilatlanmasını tamamladığını, ayrıca köy ve mahalle teşkilatlarının da büyük ölçüde tamamlandığını vurgulayan Necdet Sarı, Zonguldak’ta da tüm ilçe ve belde teşkilatlarının yapılacak ilk seçime tam kadro hazır olduklarını ve seçimlerden büyük başarıyla çıkacaklarını söyledi.

Merhum Necmettin Erbakan ismine vatandaşlar tarafından büyük teveccüh gösterildiğini ifade eden Necdet Sarı, “ Rahmetli Erbakan Hocamızın oğlu ve öğrencisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde Milli Görüş’ü yeniden iktidara taşıyacağız, halkımızın sorunlarını hazırladığımız Milli Kaynak Paketleri ile çözeceğiz.” şeklinde konuştu.

HABER : Göksel ÇOLAK

Editör: Haber Merkezi