Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Kilimli  Bölgesi Kulüplerine verdiği  iftar yemeğine katılım yoğun oldu. Samimi bir ortamda geçen iftar programında birlik-beraberlik mesajları verildi. 
 Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarına  devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta Çaycuma  Bölgesi Kulüplerine İftar yemeği  ASKF, Cumartesi akşamı  Kilimli ve Çatalağzı Bölgesi Kulüpler yöneticileri ile iftar programında bir araya geldi. ÇATES Sosyal Tesisleri’ne verilen yemeğe  ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Kilimli Gençlik Hizmetleri ve Spor  İlçe Müdürü Önder Keskin, Kilimli ve Çatalağzı Bölgesi  takımların Başkan, yönetici ve antrenörler katıldı.
Samimi bir ortamda geçen  yemekte hep birlikte iftar yapılırken, hoş sohbetler edildi ve birlik beraberlik mesajları verildi.
KATILIM YOĞUN OLDU

İftar programına katılımın yoğun olduğunu belirten ASKF Başkanı Kemal Demir, tüm kulüp   temsilcilerine teşekkür ederek şunları söyledi.” Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak her sene  iftar yemekleri düzenliyoruz. Bu seneki  iftar  programlarımız   16 Haziran’da yapacağımız   seçimlerin öncesine denk geldi. Bu  iftar yemeklerinin  kesinlikle seçim ile ilgisi yoktur. Biz her sene Ramazanda bu  programları yapıyoruz.  Geçtiğimiz hafta Çaycuma’da yapmıştık. Bu haftada Kilimli ve Çatalağzı Bölgesi takımları ile bir araya geldik. Katılım yoğun oldu. Ben katılan herkese  teşekkür ediyorum. Birlik-beraberliği sağlamak, dostlukları pekiştirmek adına yaptığımız programlar.  Katılan  herkese  teşekkür ediyorum. İnşallah Amatör Kulüpler olarak birlik-beraberliğimiz  devam edecek” dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi