Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ilu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümü 10 Kasım’da Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılan Atatürk konulu fotoğraf sergisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

10-13 Kasım tarihleri arasında açık olan Atatürk konulu fotoğraf sergisini binin üzerinde ziyaretçi gezdi. Vatandaşlar Atatürk konulu fotoğraf sergisinin daha çok açılmasını istediler.

Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 10 Kasım’da açılan ve 13 Kasım’da sona eren Atatürk fotoğrafları sergisine yoğun ilgi gösterilerek Atatürk hayranı çok sayıda kişi sergideki resimleri özlem ve hasretle ziyaret ederek 83 yıl öncesinin günün şartlarını fotoğraflardan öğrendiler. Konulu fotoğraf sergisini gezen
Engin Kurt; “Sergideki resimler bizlere çok şey ifade ediyor. Bu tür Atatürk konulu fotoğraf sergileri sadece on Kasımlarda değil günün 365 günü sergilenmesi gerekiyor ki geçmişimizi hatamızı unutmayalım. Sevgi defalarca gezerek özlemin ve hasretimi gidermeye çalıştım” diye konuştu.

(Haber-Ercan Demir) 

Editör: Haber Merkezi