***CHP'den ihraç edilen,CHP Kilimli eski Belde Başkanı Ahmet Sarsık, yazılı bir açıklama yaparak parti yöneticilerine hak, hukuk, adalet vurgusunda bulundu.

Kendisi hakkında siyasi linç girişimi yapıldığını söyleyen Ahmet Sarsık, CHP ile arasına mesafe koymak isteyenlerin Atatürkçü kimliğini elinden alamayacaklarını ifade etti.

Açıklamasına, " Tüm dostlara, yüreği insan sevgisi ile dolu, haktan, hukuktan, adaletten yana olan tüm insanlara selam olsun" sözleri ile başlayan Ahmet Sarsık şunları söyledi :

" Son günlerde yıllardır emek verdiğim, üyesi olduğum CHP'den ihraç edilmem Zonguldak gündeminde konuşulmakta ve konuşulacağa benziyor.

Yargı yolu ile istediklerini elde edemeyenler, siyasi linç girişimini başarıyla gerçekleştirdiklerini sananlar, CHP ile arama mesafe koymaya çalışanlar, unutmasınlar ki, Atatürkçü kimliğimi elimden alamazlar.

" Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır" deyip, "hak, hukuk, adalet " için günlerdir yürünen anlayışın ürünü olarak partide de dürüst bir şekilde mücadele veren bendenizin partiden atılarak, hülle yoluyla sahtekarlık yapanların itibar görüyor olması, sadece CHP adına değil, Atatürkçüyüm diyen tüm kesimlerin, doğruluktan-dürüstlükten yana olan herkesin ibretle izleyerek vicdanlarının sızladığı bir durum olsa gerek.

Ben doğruluğuna inanmadığım hiçbir konuda açıklama yapmam,yapmadım. Belgeli olarak yapılanları ortaya koymama rağmen, bu belgeler görmezden gelinerek, " Ya taraf olursun,ya bertaraf olursun" anlayışı sergilemiş olanlar unutmasınlar ki, yüce Atatürk'ün manevi huzurunda ve halkımızın gönlünde mahkum olacaklardır."

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi