Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, 31 Mart tarihinde yapılacak mahalli idareler seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek gazetecilerinde oylarına talip olduğunu söyledi.
ZGC ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan’a, İl Başkanı Varol Demirköse, Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve partililer eşlik etti. 
Ziyarette ilk konuşmayı yapan ZGC Başkanı Derya Akbıyık, Ayan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimde başarılar diledi.
Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinde yerel ve yaygın basın mensuplarıyla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan:“Medya her zaman önemlidir. Sizler bürokrasiyle, esnafla, vatandaşlarımızla her zaman iç içesiniz. Siyasetin içerisinde de olup Zonguldak’ın meselelerini takip eden arkadaşlarımızsınız. Biz projelerimizi hazırlamadan önce basın kuruluşlarıyla bir araya gelerek istişare yaptık. Bu kapsam içerisinde de medya merkezi kuralım istedik. Nasip olurda belediye başkanı seçilirsek kısa vadede gerçekleştireceğimiz projelerimizden bir tanesidir. Biz bu dönem içerisinde ciddi, samimi, yapılabilir projelerle yola çıkmayı tercih ettik. Halkımızda da bir karşılığının olduğunu görüyoruz. Biz Zonguldak’ımıza hizmet etmek istiyoruz ve sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Zonguldak’ın sorunları had safhaya çıkmıştır. Biz geçmişe dair insanları kötüleyerek yol alma niyetinde değiliz ama herkes her şeyin farkında. Bu doğrultuda sizlerin görüşlerini almaya ve oy desteğinizi istemeye geldim” dedi.
Demirköse: MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse’de bir gazetecinin Zonguldak Merkezde seçim ittifakı olacak mı sorusuna; “İlçeler dahil 25 seçim bölgesinde belediye başkan adaylarımız açıklandı ve tanıtımları yapıldı. MHP’nin Zonguldak’ın hiçbir yerinde adayını çekecek diye bir şey yok. Bu konuda genel merkezimizde arkamızda. Bu konuyla ilgili yapılanın tamamı dedikodudur. Bu dedikodular MHP belediye başkan adaylarımızın Zonguldak’ın 25 seçim bölgesinde halkın gönlüne girdiğini ve yarışta ciddi manada önde olduğunu gösteriyor. Biz bu dedikodulara sadece gülüyoruz. Eğer Zonguldak’ı düşünüyorlarsa, bu şehre hizmet etmeyi düşünüyorlarsa bu fedekarlığı yapmaları lazım. Bizim Zonguldak Belediye Başkan adayımız Hamdi Ayan’dır” diyerek cevaplandırdı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi