Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, Gazipaşa esnafını Cumartesi günü yapılacak olan proje tanıtım toplantısına davet eti.

Hamdi Ayan beraberinde İl ve Merkez ilçe ve kadın kolları başkan ve üyeleri ile birlikte Gazipaşa esnafını ziyaret etti ve ziyaretlerinde esnafa davetine dağıttı.

Hamdi Ayan yaptığı açıklamada, “19 Ocak Cumartesi günü Dedeman Otel’de saat 14.00’de yapacağımız 67’de 67 proje adlı çalışmamız için Gazipaşa esnafına davetiyeleri dağıtıyoruz. Şunu da etmek isterim bu yapacağımız çalışma içerisinde Gazipaşa Caddesi trafiğe kapanacak ve alternatif yol projesi olacak. Tabii ki Gazipaşa Caddesi esnaflarımızın orada olması rica ediyoruz. Vatandaşlarımız ilgi ve alakaları yüksek ve toplantımıza geleceklerine inanıyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı da Milliyetçi Hareket Partisi olarak Zonguldak Belediyesi’ni yönetme yetkisini alacağımızı söylüyorum. Bu noktada da zaten Cumartesi günü yapacağımız lansmanda görülecek olan toplam 67 proje ile bu işe ne kadar ciddi ve samimi hazırlandığımızın da göstergesidir. Zonguldak halkını davet ediyorum. Bu projeler Zonguldak ilk etapta 5 yıllık geleceğini şekillendirecek projelerdir Bu bakımdan ilgi ve alakana teşekkürlerimi sunuyorum” dedi

(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi