Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, Demir Medya tesislerini ziyaret etti.

Ziyarette Kanal Z Genel Yayın Yönetmeni Simge Kırlı ile birlikte Yeni Adım Gazetesi Merkezi ve Kanal Z Stüdyolarını gezen Hamdi Ayan, yeni tesisleri çok beğendiğini ve ulusal düzeyde olduğunu ifade etti.

ZONGULDAK BELEDİYESİ 24 SAAT ÇALIŞACAK

MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan “Artık Zonguldak Belediyesi’nde sabah 8 akşam 5 anlayışı MHP belediyeciliği zamanında sona erecek. Zonguldak Belediyesi’nde çalışma düzenini 3 vardiya olarak değiştireceğim. Zonguldak belediyesi 24 saat halka hizmet verecek” dedi.

YÜZDE 40-41 BANDINDA OY BEKLİYORUZ

MHP Zonguldak belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, yaptığı açıklamada Zonguldak’ta MHP olarak her geçen gün oylarını daha da arttırdıklarını belirterek, “31 Mart yerel seçimlerinde MHP olarak Zonguldak’ta yüzde 40-41 bandında oy alacağımızı biliyor ve öngörüyoruz” dedi.

FEVKANİ ESNAFINA TAPU VERECEĞİZ

Hamdi Ayan ayrıca yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarını kapsamında esnafları ziyaret ettiklerini ve esnafların sorunlarını dinlediklerini belirten MHP Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, “Fevkani köprüsü altında neredeyse 60 yıldır esnafçılık yapıta hala tapusunu alamadılar. Fevkani Köprüsü esnafı mağdur. Biz MHP olarak bu sorunu çözeceğiz ve Fevkani Köprüsü esnafına işyerlerinin tapuların vereceğiz” diye konuştu.

SUYA VE KATI ATIK ÜCRETLERİNE İNDİRİM YAPACAĞIM

Zonguldak Merkezde vatandaşın su ve katı atık ücretlerinden dolayı mağduriyet yaşadağına dikkat çeken MHP Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, “Belediyede ilk yapacağımız şey su ve katı atık ücretlerinde indirim olacaktır. Bunun buradan sözünü veriyorum” dedi.

Hamdi Ayan seçim çalışmalarına devam ettikmlerini ve proje ekibi ile lirlikte 10 yeni projeyi hazırlayarak halktın karşısına çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi