Safranbolu’ya atanan, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz için veda yemeği düzenlendi.

Karabük'ün Safranbolu İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Zonguldak Kilimli İlçesi Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz için veda yemeği düzenlendi.

ÇATES misafirhanesinde düzenlenen yemeye Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Sadettin Dede ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Kilimli Şube Başkanı Kenan Bayrak, ASKF Başkanı Kemal Demir, AK Parti Kilimli ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, ilçe genelindeki okullarda görev yapan okul müdürleri ve öğretmenler ile sevenleri katıldı.

Duygusal anların yaşandığı yemekte Safranbolu'ya atanan Ayhan Yılmaz'a sırasıyla Kilimli ilçe Halk Eğitim Merkezi müdürü Kenan Bayrak, Eğitim Bir Sen Zonguldak şube başkanı Sadettin Dede, İlçe Milli Eğitim şube müdürü İbrahim Akgün, AK Parti Kilimli ilçe yönetimi adına yönetim kurulu üyesi Raci Durmuş ve son olarak da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli adına Serap Bozkurt hediye ve çiçekleri takdim ettiler.

Kilimli ilçe Halk Eğitim Merkezi müdürü Kenan Bayrak burada yaptığı konuşmada: “Bugün akşam duyguları ifade etmeye kelimeler kifayetsiz kalıyor. 2012’de ilçe olduk ve o zorluklarla başladık bu mücadeleye… Tabii ki bu ekibi Kuran Ayhan Yılmaz bugün akşam aramızdan ayrılacak ve bizlere veda edecek. Tabii ki az önce de söyledim spontane bir konuşma bu… Bu tür vedalarda yazılı bir metin olmaz konuşmalar sadece duygularla ifade edilir kelimeler yetersiz kalır çünkü. İnşallah bundan sonraki yaşantısında bizim camiamız içerisinde ya da farklı bakanlıklarda daha yüksek makamlarda görmek dileğiyle, sayın müdürümüz Safranbolu'da İnşallah mutlu bir hayat sürer ve güzel günler kendisini bekler” dedi.

Safranbolu’ya atanan Ayhan Yılmaz da yaptığı konuşmada, katılanlara teşekkür ederek, “Ben bu kadar kalabalık olacağını beklemiyordum. Yaz dolayısıyla birçok kişi izinde ve tatilde. Kalabalık içerisinde baktığım zaman eğitim camiasının yanı sıra esnaf arkadaşlarım ve halkın her türlü kesimden insan olduğunu görüyorum. 2001 yılında ilk defa Zonguldak’a geldiğimde Gelik Okulu'nda göreve başladım. Ben çok şaşırmıştım, yani batıda bu kadar geri kalmış bir yer olabilir mi diye düşünmüştüm veya burada nasıl vakit geçireceğim diye düşünmüştüm. Ama birlikte tam 13 sene geçirdik. İlerleyen zamanda Kilimli ilçe olduktan sonraki süreçte de Allah bize kurucu müdürlük nasip etti ve bu süreçte de yine kendimize göre çok büyük zorluklarla karşılaştık. Ancak benim en büyük avantajım Kilimli eğitim bölgesindeki okul müdürü ve öğretmen arkadaşlarımın yeterince tecrübeli ve başarılı olması benim işimi kolaylaştırılmıştır, bunu açıkça söylüyorum.  Bazen kırmış olabilirim ama bunu isteyerek yapmamışımdır. Eğer kırdıklarım varsa haklarını helal etsinler, benden yana helal olsun. Vedaları hiç sevmem, Safranbolu'yu tercih ettim çünkü anne baba ve kardeşimin yaşadığı şehirdir. Biraz huzur istiyorum, huzur için gidiyorum oraya bir saatlik yol. Orada bir kapınız daha var ” dedi.

Eğitim Bir Sen Zonguldak şube başkanı Sadettin Dede’de konuşmasında Ayhan Yılmaz'a yaptığı görevler için teşekkür etti ve bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Yemeğe katılanlar tek tek Ayhan Yılmaz'la vedalaştılar ve kendisine yeni görevinde başarılar dilediler.

Ayhan Yılmaz ile yemeğe katılanlar toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi