AK Parti Merkez İlçe Başkan Adayı Aziz Aydoğdu, "Kısır çekişmeleri yok edebilmek onun adamı bunun adamı hikayesini bu partiden silmek için adayım" dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkan Adayı Aziz Aydoğdu, Kastamonu Dernek Başkanı Bahattin Şenol'a ziyaret etti.
Aydoğdu, adaylığı sürecinde bir çok sivil toplum kuruluşlarını bilgilendirmek ve destek amacıyla ziyaretlerin sürdüreceğini söyledi.

NİÇİN MERKEZ İLÇE ADAYIYIM
Merkez ilçe başkanı olmak için Aziz Aydoğdu nedenlerini şu şekilde sıraladı:
-AK Parti'nin 20 yıllık teşkilat anlayışını genel başkanımızın ortaya koyduğu anlatmaya çalıştığıma bugüne kadar tam şekliyle anlaşılmayan teşkilat profilini merkez ilçe başkanlığı kanalıyla bütün kesimlerin beğenisini kazanabilecek herkesi memnun edebilecek bende olsaydım böyle yapardım dedirtebilecek bir çalışma performansını ortaya koyabilmek için adayım. 

-Zonguldak'ta AK Parti'nin secim dinamikleri olan seçimlerin alınmasına ve kaybedilmesine sebep olan il başkanlığının ve merkez ilçe başkanlığının en büyük dinamiklerinden sayılan mahalle başkanlarımızın ve yönetimlerinin seçimlerde adaylarımızın kazanabilmesi için maddi manevi varını yoğunu ortaya koyan mahalle temsilcilerimizin çalışmalarına ödül olabilecek katılmalarını sağlayabilmek için adayım. 

-Halit Gülay başkandan Mustafa Çağlayan başkana (rabbimden şifa diliyor geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum) kadar görev yapan bütün ilçe başkanlarımızın ve yönetim kurulu üyelerimizi hatırlamak ve onların görüş ve önerilerinin merkez ilce başkan adayıyım.

-Çalışmalarına katarak plan ve programları kendi düşüncelerinizi de katarak yapılmayan istişareleri hatırlanmayan arkadaşlarımızı kırılan gönüllerini almak için adayım

-Adaylarımızın kazanmasının ne kadar önemli olduğunu belediyenin gönderine çekilen ak parti bayrağının dirilmesinin üzücü olduğunun üyelerimize ve Zonguldak halkına anlatmak için adayım.

-Zonguldak siyasetinin ve secim atmosferinin dinamizmi olan stk'ların vazgeçilmez bir görüş alışverişi noktası olmalarını ortaya çıkarmak için adayım.

-Zonguldak'a temsilen Zonguldak halkının büyük millet meclisine gönderdiği millet vekillerimizi Zonguldak ziyaretlerinde şartsız ve koşulsuz yanlarında olabilmek için adayım.

-Mevcut üye sayımızı daha yukarı çıkarabilmek için kısır çekişmeleri yok edebilmek onun adamı bunun adamı hikayesini bu partiden silmek için mevcut milletvekilleriyle 2023 e kadar teveccüh edilecek bir çalışma ortamı için benimle beraber aday olacak arkadaşlarımın da ortaya çıkacak olan resimde yer almalarını sağlamak için adayım.

-Genel merkezimizin takdirini kazanarak merkez ilçe başkanı adaylığımın benim için hayırlı ise olmasını rabbimden niyaz ediyorum.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi