Yıllardır gazeteci kılığına bürünerek ilimizdeki kamu ve özel kuruluşları, siyasetçi, bürokrat, işadamı ve sendikacılar üzerinde şantaj, tehdit ve karalama kampanyaları ile baskı kurup kişisel çıkar sağlamaya çalışan Halkın Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özdemir, yandaşları vasıtası ile “mağdur” gösterilmeye ve kumpasa kurban gittiği yönünde izlenim oluşturulmaya çalışılıyor.
Basın özgürlüğü mü, şantaj özgürlüğü mü?

Bugüne değin basın özgürlüğüne sığınarak yaptığı pervasızca şantajlar ve kumpaslarla tanınan Mustafa Özdemir, şimdi kendisine kumpas kurulduğunu, tezgaha geldiğini söylüyor.
Basın özgürlüğü başka birşey, “şantaj özgürlüğü” başka birşeydir. Bugüne dek Mustafa Özdemir’in şantaj yaptığı kişilerin özgürlüğü yok muydu?
Gazeteci görünümlü Mustafa Özdemir, gece yarısı tebdil-i kıyafet muhbirlik yaptı, makam sahiplerine mesnetsiz ahlak dersi vermeye kalkıştı, “Pişttt. Sessizluk” haberleri ile kimlerle işbirliği yaptığı açığa çıktı.
Çift baskılı gazetelerle sendikacılara alenen şantaj yaptığı belgelendi. Polise “aynasız sakallı”, askere “postallı sakallı” diyecek kadar haddini aşan, her pisliğin altından çıkan, borçlarını ödemeyen, çıkar sağlayamadığı herkese komplonun alasını kuran azmettirici, şimdi basın özgürlüğünden medet umuyor.

Mahkemeler delilsiz adam tutuklamaz

*** Bir insanı kendini yakarak ölümü sürükleyecek kadar gözü dönmüş Mustafa Özdemir’in yandaşları şimdi de devletin savcısını, hakimini, mahkemelerini “delilsiz adam tutuklamakla” eleştirmeye kalkışıyor.
Cumhuriyet savcıları delilsiz soruşturma açmaz, hakimler, mahkemeler delilsiz adam tutuklamaz, üst mahkemeler boşuna tutukluluğun kaldırılması istemini reddetmez.

Empati yapmak için çok zamanı olacak

Arslan K. adlı kişiyi intihara azmettirmek suçu ile tutuklanarak cezaevine gönderilen Halkın Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özdemir, şimdi ne ektiyse onu biçiyor. Cezaevinde kaldığı süre içinde yaptığı şantajlar ve iftiralar ve kurduğu kumpasları düşünüp, empati yapmak için çok zamanı olacak.
HABER : UMUT İLİKSİZ

Editör: Haber Merkezi