CHP delegesi, gazeteci Bahattin Arı, CHP Merkez İlçe Kongresi'nde aday olacağını açıkladı.

Kongre sürecinin başlaması ile birlikte parti içindeki kulis faaliyetlerini sürdüren Bahattin Arı, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çakmak'a yaptığı açıklamada, Merkez İlçe Kongresi'nde başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Parti içi çekişmelerden ve kutuplaşmalardan uzak bir anlayış içinde aday olacağını ve CHP'nin Zonguldak'ta en çok buna ihtiyacı olduğunu vurgulayan Bahattin Arı, " Bugüne değin edindiğimiz siyasi tecrübeler, siyaset kurumunu iyi tanımamız, basındaki arkadaşlarımızla iyi ilişkilerimiz üstlenmek istediğimiz bu görevi layıkı ile yapmamızı sağlayacaktır. CHP'nin, kongreden sonra birbirlerine selam vermeyecek insanlara değil, aksine kongreden önce de, sonra da birleştirici-bütünleştirici, partinin geleceğini düşünen insanlara ihtiyacı vardır. Bu konuda partili büyüklerimizin ve delegelerimizin aynı şekilde düşüneceğine inanıyorum. Bugüne dek yaptığım görüşmeler sonucunda partimizde bu yönde bir eğilim olduğunu görerek, aday olmaya karar verdim." şeklinde konuştu.

Bahattin Arı'nın CHP Merkez İlçe Kongresi'nde aday olması ile birlikte parti içinde şu ana kadar oluşan dengelerin değişeceği belirtiliyor.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi