"Şehitlerimize saygısızlık yapanları bu millet asla unutmayacaktır"
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, beraberindeki heyet ile birlikte AK Parti Zonguldak il teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Ak partililer de hazır bulundu.
Ziyaret ilk olarak AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Bakan Vedat bilgine madenci heykeli ve Devrek bastonu takdim ederek hoş geldiniz dedi.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin daha sonra partililer ile bir araya geldi.

AK Parti il başkanı Zeki Tosun, yaptığı konuşmada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'e ziyaretinden ötürü teşekkür etti ve 2023'e güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz ifadesini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'de partililere hitaben konuşma yaptı.
Bakan  konuşmasında, asgari ücret 3600 ek gösterge, Türkiye Taşkömürü kurumuna işçi alımı konusunda olumlu konuşmalar yaptı.

Bakan Bilgin, "Türkiye zor bir dönemden geçiyor bunun altına bir çok sebep var tabii ki neden zor dönemler geçiyor diye. Birincisi insanlık dönümüne en kötü etkileyen bir salgınla karşı karşıyayız ve bu salgının daha ne kadar devam edecek konusunda bilinmezlik söz konusu. Türkiye çok şükür bunu aşıyla sağlık sistemi ile kuvvetli bir cevap verdi ama her gün yaklaşık 200 insanımız da kaybediyoruz Bu nasıl bir hala zorlukla karşı karşıya olduğumuzun göstergesidir.
Türkiye küresel güçler tarafından saldırı altında Türkiye Akdeniz'de dışlanmak isteniyor, Lidya parçalandığı Suriye parçalandı Irak parçalanıyor Afganistan da yaşananları izliyoruz milyonlarca insan hayatını kaybettiği ve kaybetmeye devam ediyor. Bunlar büyük bir bölümünde ortak geçmişimiz olan topluluklar elbetteki hedefin Türkiye olduğunu çok iyi biliyoruz. Nereden biliyoruz, Türkiye'ye düşman olan bu yapılar bir terör örgütü üzerinden Türkiye'ye saldırıyorlar.PKK ya doğrudan tırlarla silah sevkiyatı yapıyorlar. PKK bu ülkelerin taşeron dur PKK aracın ülkemizi iç savaş çıkartmak isteniyor. Milletimiz sağduyuludur. Ülkemiz bu saldırılara karşı dimdik ayakta duruyor.Türkiye sorunları çözüyor. Bugün ülke 8 milyar dolarlık ekonomiye sahip ve bunu 1 trilyon dolar üzerine hız ve çıkartmamız lazım.. bunu gerçekleştirdiğimiz zaman bu adamlar Türkiye ile boşuna uğraştıklarını göreceklerdir. Türkiye yıldız gibi bir parlayacaktır."dedi.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, iyi Parti grup başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit abisine karşı yaptığı saygısızlığın ve iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener sessizliğini değerlendirerek, "Yapılanları asla unutmayacaktır diyerek tepki gösterdi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi