Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Sahil Park projesini inceledi, İncelemelerde Bakan Kurum firma yetkilisine  projenin erken bitirmesi talimatını verdi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Zonguldak'a gelen Bakan Kurum, Zonguldak Valiliği ziyaretinin ardından sahil park projesini yerinde inceledi.

İncelemelerde Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, ilçe ve belde belediye başkanları da hazır bulundu.Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sahil Park projesi konusunda yetkililerden bilgi aldı çalışmaları hakkında kendisine brifing verildi.

Çevre Bakanı Murat Kurum kıyı düzenlemesi sosyal donatıları inşaatları ve altyapı çevre düzenlemesi işini yapan firma yetkilisine projenin kaliteden ödün verilmeden daha erken bitirilmesi talimatını verdi. Bakan Kurum, burası şehri gözbebeğidir dedi.Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ayrıca projenin tam ortasında yer alan eski Deniz Köşkü'nde yıkılması gerektiğini söyledi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi