Uluslararası Batı Karadeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gencer, Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğol'ı ziyaret etti. Ziyarette Moğol'a Çaycuma Manda Yoğurdu takdim edildi.
Uluslararası Batı Karadeniz Birliği tarafından Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğol'a 2022 yılı genel değerlendirmesini yapmak üzere bir nezaket ziyareti gerçekleştirildi.
Heyette uluslararası Batı Karadeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Kaya, Genel Sekreter Dr Yaşar Okur, Cumhurbaşkanlığı Daire Başkanı Serkan Menteş, MTA Genel Müdür Yardımcısı Abdulkadir Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Onur Şahbaz, İçişleri Bakanlığı Kontrolörü Nurullah Çekirdekci, Ankara Bartınlılar Dernek Başkanı Necati Erdem Ankara Karabüklüler Dernek Başkanı Zeki Tunçkaya ile birlikte ziyarette hazır bulundu. 

Ziyarette Bakan Yardımcısı Moğol'a Tuncay Gençer tarafından Cumhurbaşkanımızın önem verdiği Coğrafi İşaretli Ürünümüz Çaycuma Manda Yoğurdu, Dr. Yaşar Okur tarafından son kitabı "Bürokrasi Sahnesi" hediye edildi. 

Ziyareti değerlendiren Batı Karadeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gencer, "2023 Türkiye Yüzyılı Vizyonunun Ülkemize ve Dünyaya hayırlar getirmesi temenni edildi. Cumhuriyetimizin en özel yılı, Türkiye Yüzyılı'nın Adalet Yüzyılı olması gerektiği konusunda hemfikir olundu. Çünkü Dünyadaki mazlumların sesi olan ecdadımızın insanlık nam-ı hesabına üstün başarı seviyelerinin gerçek anahtarı; insan odaklı, din, dil, mezhep, meşrep gözetmeyen Türk Adaleti'dir. Başardık yine başarabiliriz. Bu fıtrat, bu inanç, bu azim ve kararlılık, eşsiz şehitlik bilincine sahip Türk Milletinin Medeniyet Özü ile birleştiği taktirde hem bu dünyamız hemde asıl yurdumuz müreffeh bir hâl alacak, İslam Sancaktarlığımız daim olacak, Adalet yerini bulacaktir. Sayın Bakanımıza diğerlerine göre değil Değerlerine göre hayata bakışı, gönüllere hitap eden içten ve içerikli sohbetleri, samimi, nezaketli ve samimi niyetli kabulleri için şükranlarımızı arz ediyoruz." Dedi.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi