AK Parti İl Başkanı Zeki tosun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na Zonguldak ziyaretinde tren seferlerini gündeme getirerek bütün gerekenleri anlatacaklarını söyledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’u heyecanla beklediklerini belirten İl başkanı Zeki Tosun, şunları söyledi:
“26 Şubat Cuma günü sayın ulaştırma bakanımız Adil Karaismailoğlu bir dizi ziyaretler için Zonguldak’a gelecek. 09.30’ da Filyos limanında incelemelerde bulunacak. Daha sonra da 11.15 de Mithatpaşa tünellerini ziyarette bulunacak. Ardından karayolları ile ilgili bilgiler alacak, devam eden tünel inşaatlarımız ve kavşak inşaatlarımız var bunlarla ilgili brifing alacak. Cuma namazının ardından Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ a bir takım ziyaretlerde bulunacak. Ardından Zonguldak belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan’ a ziyarette bulunacak. Saat 15.00’ da da AK Parti il teşkilatına ziyarette bulunacak. Ardından Kozlu Köprü Kavşağında incelemelerde bulunacak. Ardından Bülent Ecevit köprüsünü incelemelerde bulunacak. Ulaştırma Bakanımızın Zonguldak’ a yapacağı ziyaret bizler için önemli. Ulaştırma Bakanımızın çok projeleri var. Mithatpaşa 1 ve 2 tünelleri ve kavşakları var. Ereğli-Devrek arasındaki yol ile ilgili incelemelerde bulunacak. Tren seferlerini gündeme getireceğiz.  Zonguldak için bütün gerekenleri anlatacağız. Biz şimdiden Bakanımızı Heyecanlı bir şekilde Zonguldak’ta ağırlamayı bekliyoruz.”
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi