Ticaret Bakanlığı tarafından Zonguldak Ticaret İl Müdürlüğü'ne teşekkür belgesi gönderildi.

Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan imzalı olarak, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden’e gönderilen teşekkür belgesinde, genel kurulların sorunsuz olarak tamamlanması nedeniyle, İl Müdürü İsmail Maden ve onun nezdinde personeline teşekkür edildi.

Zonguldak Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, ilimiz genelinde bulunan 28 esnaf odasını ve odalar birliğinin genel kurullarının sorunsuz şekilde tamamlandığını belirtti.

Maden yaptığı açıklamada,“Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürümüz Sayın Necmettin Erkan tarafından; ‘Ticari ve toplumsal ilişkilerde dürüstlük, iş ve meslek ahlakına saygı, hak ve hukuka riayet etme temellerine dayanan Ahilik teşkilatının günümüz temsilcileri olan Esnaf ve Sanatkarlar Meslek kuruluşlarının seçimli genel kurulları 5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek kuruluşları Kanunu'nun önce 4 yılda bir yapılmaktadır. 2018 yılının Ocak, Şubat, Mart ayları içinde 3013 esnaf ve sanatkar odasının ve Mayıs ayı içinde 82 Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliğinin genel kurul işlemleri bakanlık temsilcilikleri, hükümet konserlerin özverili çalışmalarıyla sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır. Bu vesile ile sizlere ve müdürlüğünüz personeline teşekkür eder çalışmalarınız da başarılar dilerim’ şeklinde bizlere teşekkür belgesi göndermişlerdir. Bizler Zonguldak Ticaret İl Müdürlüğü olarak ilimizde ki 28 odamızın genel kurullarını Sayın Genel Müdürümüzün de belirttiği gibi Ocak, Şubat, Mart aylarında genel kurulları gerçekleştirdik ve Mayıs ayında esnaf odaları birliğini genel kurulunu sorunsuz bir şekilde tamamladık. Genel kurullarımız 4 yılda bir yapılmakta olup inşallah önümüzde ki seçimler 2022 yılında gerçekleştirilecektir. Bugünden de 2022 yılında yapılacak genel kurullarına müdürlük olarak özveriyle hazırlanmaya devam ediyoruz” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi