Şubat ayı başında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ziraat Bankası arasında ‘’Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü’’ imzalanmış ve daha sonra bu protokol kapsamında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ve Ziraat Bankası Zonguldak Şubesi arasında da imzalanan protokol ile  Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânına kavuşmuştu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ve Ziraat Bankası Zonguldak Şubesi iş birliğinde hayata geçirilen Bankkart Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi ile ZTSO Üyesi firmalara ticari mal alım-satımlarında hem kolay finansman hem de güvenli ticaret imkânı sağlanması amaçlanmıştı. Uygulama ile  alıcılar ve satıcılar arasında  bir tedarik zinciri kurulacak ve üye iş yeri ve Ziraat Bankasının kurumsal kart altyapısı üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sağlanacak. 

Bu kapsamda projenin detaylı anlatımı için online bir bilgilendirme toplantısı planlandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir “Üyelerimizin finansmana erişiminin kolaylaştırılması konusunda çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalarımızdan biri de üyelerimize ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı sağlayan Bankkart Tedarik Zinciri Finansmanı projesidir. Tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere, Birliğimiz ile Ziraat Bankası tarafından başlatılan “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi”nin video konferans yöntemi ile detaylı olarak anlatılacağı bir toplantı organize edilmiştir. Toplantı katılım linki, toplantı numarası ve parolaya web sayfamız üzerinden erişim sağlanabilir. Toplantımız 23.02.2021 (Salı) günü Saat :11:00 de yapılacak olup, tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz.” dedi.

Toplantı Adı: Volkan Günal Toplantı 

 Program

-Giriş Konuşmaları

-Sunum

-Soru Cevap

Toplantı linki:

https://ziraatteknoloji.webex.com/ziraatteknoloji-tr/j.php?MTID=mf2138907ff5c75688476bdfc34d13df7

Toplantı numarasıyla katılmak için

Toplantı numarası (erişim kodu): 182 913 8340

Toplantı parolası: 1863

Editör: Haber Merkezi