AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İl Başkanları toplantısını değerlendirdi.
Suriye'de 3 gün önce başlayan  ve devam eden Barış Pınarı Harekatı ile ilgili değerlendirmede bulunan İl Başkanı Zeki Tosun, "Allah mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok ve terörü bitirmek için oradayız' dedi.  İl Başkanları toplantısında önemli kararlar alındığını belirten İl Başkanı Zeki Tosun şunları kaydeti: "Çarşamba ve Perşembe günü rutin olarak yaptığımız İl Başkanları toplantısını Ankara'da gerçekleştirdik.Bu toplantıda ki ana konu kongre süreciydi. Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir bize bilgiler aktardı. 

CUMHURBAŞKANIMIZ TERÖR TEMİZLENİNCEYE KADAR BARIŞ PINARI HAREKATI'NIN SÜRECEĞİNİ SÖYLEDİ

İl Başkanları toplantısının ikinci günün de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  Barış Pınarı harekatıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun şunları söyledi: "Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ikinci günü, Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile yapıldı. Kadın Kolu Başkanımız, Gençlik Kolu Başkanımız, İl Genel Meclisi Başkanımız ve bir de Zonguldak Belediye Başkanımız ile beraber toplantıya iştirak ettik. Cumhurbaşkanımızın konuşması TV lerden canlı olarak yayınlandı.Buradaki ana konuda Suriye'de ki şu anda devam eden Barış  Pınarı Harekatıydı." dedi.

ALLAH MEHMETÇİĞİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN 
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Suriye'de Barış Pınarı Harekatına katılan mehmetçiğe dua ettiklerini belirterek şöyle konuştu:"Allah onların yar ve yardımcısı olsun. İnşallah orası kısa zamanda terörden temizlenecek. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; Türk askeri orada. Askerimiz orayı terörden temizlemek için oradadır. Hiç kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok. Ben tekrar oradaki tüm mehmetçiklerimize ve oradaki terör odaklarının kurutmaya çalışan kardeşlerimize Allah kolaylık versin diyorum." dedi.
(HABER-ERCAN DEMIR)

Editör: Haber Merkezi