Zonguldak Barosu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti işbirliği ile basın mensuplarına seminer düzenleyecek.

Zonguldak Barosu Başkanı Avukat Özel Eroğlu ve Başkan Yardımcısı Türker Kapkaç, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Ziyarette Baro Başkanı Avukat Özel Eroğlu ve Başkan Yardımcısı Türker Kapkaç, Cemiyet Başkanı Derya Akbıyık ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Baro Başkanı Avukat Özel Eroğlu'na ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Akbıyık, Zonguldak Barosu'nun Türkiye'nin sayılı baroları arasında olduğunu ifade etti.
Zonguldak Barosu Başkanı Avukat Özel Eroğlu'da yaptığı konuşmada Zonguldak basının gerçekten çok güçlü olduğunu ifade etti.
ZGC başkanı Derya Akbıyık , gazetecileri çok sık mahkemelerle karşı karşıya olduğunu ifade ederek, “Meslektaşlarımız basında davalar ile karşı karşıya geliyor. Buradan Sayın Baro Başkanımız da hazır buradayken Baro'dan meslektaşlarımıza hem basın davaları olsun, hem de ceza davaları olsun bu konuda seminer verilmesini teklif ediyoruz”dedi.
Baro Başkanı Avukat Özel Eroğlu’da en kısa zamanda bunu hayata geçireceklerini ifade etti.
Ziyarette Baro Başkanı Avukat Özel Eroğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti başkanı Derya Akbıyık ''Nusret Mayın Gemisi''nin resmedildiği yağlı boya tablo hediye etti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi