Zonguldak Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan belediye toplantı salonunda basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair konuları değerlendirdi.Zonguldak’taki işlerimizi takip etmemiz nedeniyle iki haftadır Ankara ziyaretleri yapmadık. Ama milletvekillerimizle birlikte önümüzdeki haftalarda ziyaret düşünüyoruz.

ZONGULDAK’A POZİTİF AYRIMCILIK YAPILIYOR

Mahallelerde asfalt çalışması yapıyoruz. Yağmur hattı ve içme suyu ile ilgili çalışmalarımız oldu. Alt yapısı bitmiş şekilde ve bir daha kazılmayacak şekilde çalışıyoruz. Vatandaşlarda bıktı. Kır yap kır yap olmaz bu işler. Dilaver Mahallesinin asfalta hasret kaldığını görüyoruz. O mahallenin de hasretini gidereceğiz. Diğer belediyelere bir bakın bizim gibi çalışan var mı? Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bakanlarımız ve milletvekillerimiz canla başla çalışıyorlar. Ankara’da Zonguldak’ın geride kaldığını görüyorlar ve destek veriyorlar. Çalışmalar çok dikkat çekti. Muhalefet çalışmaları gördüğü için muhalefet için muhalefet yaptıklarını herkes görüyor. 

İSTEKLER SINIRSIZ AMA İMKANLAR SINIRLI!

 Kent Konseyi tarafından ortaya atılan bir teklif var. Kozlu-Zonguldak arasında tramvay ulaşımı isteğini gördük. İstekler sınırsız ama imkanlar sınırlı. Bizim önceliklerimiz farklı. Seçim zamanında vatandaşa verdiğimiz sözler var. Bu sözlerimizi hayata geçirmemiz lazım. Bu zamana kadar neler yapmışız ve neler yapıyoruz. Belediyenin bütçesi olsa ben Ankara’ya neden gideyim? Mali durumumuz yerinde olsa ben kendim yaparım bunların hepsini. Çok özel durumlarda Ankara’ya ziyaret yapılır. Yoksa paramız olsa biz yaparız. 

Müfettiş konusunda bir şey deme gibi bir durumuz yok. Evet, 8 yıldır yapılmayan bir denetim var. Müfettiş arkadaşlarımız denetim yapıyorlar. Umarım Zonguldak’tan memnun ayrılırlar.”

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi