Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; Demirtaş’a şükranlarımı sunuyorum özel günlerde de olsa ilimizin dertleriyle dertlendikleri için teşekkür ediyorum diye cevap verdi.Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gazetecilerin CHP milletvekili Ünal Demirtaş'ın kaykay pisti ile ilgili açıklamalarına şu sözlerle cevap verdi:
Alan;”Orada kaykay pisti yoktu tümsek vardı. Sayın vekilimize şükranlarımızı sunuyoruz. Zonguldak’ımıza Özel günlerde de olsa geliyorlar ve ilimizin dertleri ile dertleniyor lar büyük bir sorunu çözmek de katkıda bulunmuşlar bu ilgilerinin artarak devam etmesini bekliyoruz. Vekilimizin Zonguldak'a gelip bizim dertlerimiz de dertlenmesi bizleri mutlu ediyor ve şükranlarımı sunuyorum” diyerek manidar cevap vermesi dikkat çekti.

EVDE ÇOK SIKILMIŞTIM
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; evde sıkılmadım desem yalan olur. Çalışma hayatım boyunca hep saha  bir insan olarak karantinada olduğum dönem çok zor geçti. Bu nedenle aşı olmayan vatandaşlarımıza önemle aşı olmalarını rica ediyorum.
Maske, mesafe ve temizlikten vazgeçmeden dikkat etmeliyiz ve dikkat etmeli ve önem vermeliyiz."dedi.

ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; Böylesi özel ve gurur duyduğumuz bir gün de sahalarda olmaktan gurur duyuyorum. Büyük taarruzun, büyük Zafer’in 99. yıl dönümü coşku ve gururla kutluyoruz.Başta gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını saygı ve minnetle yâd ediyoruz.
Pandeminin gölgesinde de olsa büyük bir coşku ve gururla bugünü kutluyoruz. Tüm milletimizin zafer bayramını kutluyorum."dedi.
(Haber-Ercan Demir).

Editör: Haber Merkezi