Zonguldak Belediyesinde toplu sözleşme sevinci yaşandı.

Toplu sözleşme töreninde konuşan Başkan Ömer Selim Alan, "İşçilerimizin haklarını korumak için elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Onlar için bence iyi bir kazanım oldu. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha iyi sözleşmelere beraber imza atarız" derken, Sendika Başkanı Osman Karataş'ta, yüzde 17 zam veren Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a teşekkür etti.


Zonguldak Belediyesinde toplu sözleşme imzalandı
Zonguldak Belediyesi ile Belediye-iş Sendikası arasında 40 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşme imzalandı.2 yıllık olarak imzalanan toplu sözleşmede işçilere hem ücrette ve hem de sosyal haklar da yüzce 17 zam yapıldı.Zonguldak Belediyesi'nde düzenlenen törende  Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Belediye iş Sendikası Zonguldak şubesi Başkanı Osman Karataş, sözleşmeye karşılıklı olarak imza attılar.


SELİM ALAN: İŞYERİMİZİN HAKLARINI KORUMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'da işçisine günümüz şartlarında iyi bir zam verdiklerini ifade ederek şunları ifade etti:

" En son toplantıda bizde  son noktayı koyduk. Bana göre güzel bir sözleşme oldu, emeği geçen herkese başta komisyondaki mesai arkadaşlarıma sendika temsilcisi arkadaşların başta başkan Osman bey olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum. İşçilerimizin haklarını korumak için elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Onlar için bence iyi bir kazanım oldu. Asıl önemlisi temmuz ayında diğer çalışanlarımızla oturduğumuz zaman yapacağımız çalışmada çok önemli" dedi.

OSMAN KARATAŞ: BAŞKANIMIZ YÜZDE 17 ZAM VERDİ TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Belediye iş Sendikası Zonguldak şubesi Başkanı Osman Karataş yaptığı açıklamada yüzde 17 zam veren Belediye Başkanı Ömer Selim Alan teşekkür ettiğini ifade ederek şunları kaydetti:

"Toplu sözleşmemiz  gerçekten güzel bir zamla beraber sonuçlandırdı, mutluyuz. Bu süreçte katkı veren tüm herkese başta Belediye Başkanımız olmak üzere teşekkür ediyoruz. Toplu sözleşmemiz işçi arkadaşlarımıza da hayırlı olmasını diliyoruz. Şimdi belediyenin bunlar kadrolu işçileri kapsıyor. Taserondan şirkete geçen arkadaşlarımız da var. Başkanımız da şimdi konuştuk arkadaşlar şunu da bilsinler 6 aydan sonra onlar içinde masaya oturup düzenlemeler iyileşir inşallah birlikte yapacağımıza inanıyoruz ve başkanımıza güveniyoruz"

Başkan Osman Karataş Belediye Başkanı Ömer Selim Ala'a işçiler adına çiçek takdim etti

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi