Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Köy ve Mahalle Muhtarları ile yemekte bir araya geldi. 

Memurlar Lokali'nde düzenlenen yemeğe, Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Köy ve Mahalle Muhtarlarının yanı sıra aileleri katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan sadece bugün değil hergün muhtarlarla beraberlik için olduklarını belirterek "Bir gün değil hergün sizinle beraberiz. Muhtarlar gününüzü kutluyorum. Allah hayırlı hizmetler nasip etsin" dedi.

Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas,konuşmasın da : "Muhtarların sorunlarını hep dile getirdim. Kamu görevi yapıyoruz, sıkıntılarımızda var. Halkımızın ve devletimizin yanındayız" dedi.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı konuşmada beraber başaracaklarını belirterek şunları söyledi: "Muhtarlar gününüz kutlu olsun. Muhtarlarımızın önemini biliyorum. Vatandaşlarımızın ilk ulaştığı kişiler muhtarlarımızdır. İnşallah daha güzel çalışmaları beraber başaracağız" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da yaptığı konuşmada : "Bizi bir araya getiren başkanımıza teşekkür ediyorum. Her zaman bir aradayız. Sizler önemli bir görev yapıyorsunuz. Biz bu gözle bakıyoruz. Siyasi temsilciler olarak yerel yönetimlerdeb muhtarlara gelen talepleri yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz. Görevinizde başarılar diliyorum, her zaman yanınızdayız" dedi.

Vali Erdoğan Bektaş muhtarların gününü kutlayarak önemli bir görev üstlendiklerini belirttti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi