Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Devlet Hastanesi’nde yatan hasta ve hasta yakınlarına moral ziyaretinde bulundu.

    Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Devlet Hastanesi’nde yatan hasta ve hasta yakınlarına moral ziyaretinde bulunup, sağlık personeline kolaylıklar diledi. Hasta ziyareti öncesi hastane bahçesinde hasta yakınlarıyla sohbet edip istek ve taleplerini dinleyen Başkan Bozkurt, daha sonra hastanede yatan hastaları odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

    Hastane Başhekimi Dr. Avni Çelik’ten de hastane ve çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Bozkurt, hastanenin eksikliklerinin giderilmesi yönünde belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını, belirtti.

     Başkan Bozkurt, “Öncelikle hastanemizde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı başhekimimiz ve ekibine şahsım ve halkım adına teşekkür ederim. Sağlıkta kaliteli hizmeti kısa sürede yakalayan ve her geçen yaptıkları yenilikler karşısında ayrıca mutlu oluyoruz. Elimizden geldiği kadar her zaman yanınızdayız. Hastanemiz için gereken tüm ihtiyaçları her zaman karşılamaya hazırız. Başta başhekimimiz olmak üzere tüm sağlık personelimize tek tek teşekkür ediyorum.”dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi