Türk Kızılayı Kilimli Şube Başkanı Hakan Çakır, Kızılay'a kurban vekaleti nde bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Türk Kızılayı Kilimli Şube Başkanı Hakan Çakır yaptığı açıklamada Türk Kızılayı'na vekaletle Kurban kesim kampanyası sayesinde gerek yurtiçi gerekse yurtdışinda yüzbinlerce ihtiyaç sahibi ailenin sofralarına bereket ulaştıran vekalet sahiplerine teşekkür etti.

Kızılay ailesi olarak bizlere teslim edilen emaneti Allah rızası için yerine ulaştırdık. Bu görevi büyük bir fedakarlık göstererek yerine getiren başta genel başkanımız olmak üzere Zonguldak şube başkanımız ve tüm Kızılay gönüllülerine teşekkür ediyorum dedi.
Genel merkezimizin bize verdiği hedefin daha üstünde kurban vekalaeti almanın gururunu yaşadığını belirten Başkan Çakır tüm ekip arkadaşlarına ve vekalaetlerini Kızılay Kilimli Şubesine veren tüm Kilimlili vatandaşlara teşekkür ederek sükranlarını iletti.

Çok kısa zamanda ihtiyaç sahiplerine kurban kavurmalarıni dağıtmaya başlayacaklarını belirten Başkan Hakan ÇAKIR iyilik için var gücumüzle çâlışarak Kılimli merkez ,mahalle,belde ve köylerimize kurban paylarını adaletli bir şekilde ulaştırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi