Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak Dernekleri Federasyonu ( ZONDEF ) ev sahipliğinde İstanbul Çamlıca Kulesi’nde gerçekleşen toplantı ’ya katılım sağladı.

 Demir, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun HACIKULAOĞLU, ZONDEF Genel Başkanı Ziya Öncan, ZONDEF Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kalaycı, Mesut Koca, Önder Uğuz, Tolga Aydın, Zonguldaklı hemşerilerimiz Şehir Plancısı Ahmet Özdal ile İnşaat Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Salih Böyümez katıldığı toplantıda ilimize yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Başkan Demir “ ZONSİAD’tan sonra ZONDEF ile de İlimize yönelik yapmakta olduğumuz çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapma fırsatı bulduğumuz verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kendilerinden Ekim ayında yapılacak olan İSTANBUL YENİKAPI BÜYÜK ZONGULDAK FUARI hakkında bilgiler aldık. İç ve dış paydaşlarımız ile Zonguldak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yeniden Büyük Zonguldak için hep birlikte çalışmalıyız.Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanımız Sayın Ziya ÖNCAN başta olmak üzere, ZONDEF ailesine misafirperliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi