BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ZONGULDAK İL BAŞKANLIĞINA GENEL BAŞKAN MUSTAFA DESTİCİ TARAFINDA ATANAN BAŞKAN SERDAL ACAR GÖREVE BAŞLADI

 Çok sayıda partilinin ve geniş katılımın olduğu göreve başlama programında  Başkan ACAR, Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanlığı  görevine Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Sn.Mustafa DESTİCİ Bey'in takdirleriyle başlamış bulunmaktayım.Bayrağı devraldığım önceki Dönem Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Sn.Turgut GÜNAY Bey ve Dava Arkadaşlarımız ile birlikte yeni dönemde izleyeceğimiz yol haritası ve Teşkilat çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk.Önümüzdeki günlerde planlamış olduğumuz program ve çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlatacağız.Tüm İlçe ve beldelerimizdeki Teşkilatlarımızla bir araya gelerek  yapılanmaları gözden geçireceğiz,yapılması gerekenleri hızlı bir şekilde planlamamız doğrultusunda yapacağız.Teşkilat  Bayrağımızı devraldığım Turgut GÜNAY Başkanım ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkür ederim. Sevgili Başkanım ve ekibiyle birlikte yolumuza devam edeceğiz.
Allah yar ve yardımcımız olsun.Zonguldak halkımıza gönlümüzün kalbimizin kapıları sonuna kadar açıktır herkesi bekliyoruz.dedi.
GÖREVİ DEVREDEN ÖNCEKİ DÖNEM İL BAŞKANI TURGUT GÜNAY İSE 
Büyük Birlik Partisi Zonguldak yeni İl Başkanım Serdal ACAR başkanımı tebrik eder, yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu süreçte her daim il Başkanım Serdal ACAR'ın yanında olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu bir bayrak yarışıdır. Teşkilatlarımızda görev alan her bir arkadaşımız gibi davaya sahip çıkmak adına ne görev verilirse verilsin her daim hazır olacağız. Düz yaşayacağız, düz duracağız, dik duracağız, dik yürüyeceğiz. Muhsin-i duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz Allah'ın izniyle.dedi,(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi