Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu Belediyesinde çalışan ve emekliliği hak eden 10 personeli ve ailesiyle birlikte kahvaltıda bir araya geldi. 

Düzenlenen kahvaltı programına belediye Başkanı Kerim Yılmaz, emekli olan belediye personeli ve aileleri katıldı. 

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz belediyeden emekli olan 10 kişiye plaketi verdi.

Moda Kafe’de düzenlenen törene emekli olan işçiler aileleriyle birlikte katıldılar.

Başkan kerim Yılmaz onlara kahvaltı ikram etti. Kahvaltı sonra sırda ise işçilere Belediye Başkanı kerim Yılmaz plaket takdim etti. İşçilerde Başkan kerim Yılmaz’a plaket takdim ettiler, teşekkür ettiler.

Duygusal anların yaşandığı törende Kerim Yılmaz gözyaşlarına hakim olamadı.

Başkan kerim yılmaz yaptığı konuşmada, “İşçi Bayramında. işçilerin dayanışma gününde böyle bir günde bizde belediyemize uzun yıllar hizmet etmiş kardeşlerimiz emekli oldular. Kardeşlerimiz emekli yapmanın mutluluğunu aynı zamanda onlardan ayrılmanın da hüznünü yaşıyoruz. Emekli ikramiyelerini ödedik. Hepsine bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerim. Artık bundan sonra torun severler. Tabi burukluk ta yaşıyoruz. Emekli oldular diye onlarla diyaloglarımız kesildi anlamına gelmez. Bundan sonraki süreçte de yine onların engin tecrübelerine faydalanacağız bir şekilde. Rabbim kendilerini hayırlı uğurlu eylesin diyorum. Ayrıca bu vesileyle 1 Mayıs işçi bayramını da kutluyorum” dedi.

Tören toplu resim çekimiyle sona erdi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi