Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’ya Fahri hemşerilik beratı verdi.

 

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’ya Fahri hemşerilik beratı verdi.

Düzenlenen törene Kaymakam Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve ilçe Protokolü katıldı.

Düzenlenen yemekte Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kaymakam Ahmet Karakaya yaptığı başarılı hizmetler nedeniyle Fahri hemşehrilik beratı takdim etti.

KERİM YILMAZ: KAYMAKAMIMIZ ARTIK KOZLULU OLDU

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bir ilki gerçekleştirmek üzere buradayız. Kozlu’muzun iyi ve cefakar ilçe kaymakamımız, Kozlu’muza yapmış olduğu çok kaliteli güzel hizmetlerinden dolayı, vatandaşımızla kamu kurumlarımıza birlik beraberliği sağladığı için ve her zaman örnek davranışlarıyla da hem Kozlu’muza hem de Zonguldak’ımıza, hem de Türkiye’ye örnek teşkil eden bir çalışma, kişilik ve hizmet sergilemektedir. Sayın kaymakamımı artık biz Kozlu’lu olarak kabul ediyoruz. Kozlu’da Belediye Meclis üyelerimize beraber bir ilki gerçekleştirdik ve Sayın kaymakamımıza Bu Üstün hizmetleri, iyi insani ilişkileri ve davranışların dolayı belediyemizce Kozlu Fahri hemşehrilik beratı vereceğiz.  İyi ki bizimle beraber, iyi ki ilçe kaymakamımız olmuşsun. Sayın kaymakamımıza ilçemize eğer tapu müdürlüğü de gelirse sana fahri hemşericilik beratı vereceğim demiştim. Kaymakamımız onu da getirdi sağ olsun çok teşekkür ederiz kendisine. Kozlu’muzda ilçe olmanın gerekliliği yerine getirildi. Bu arada kaymakamımızın koyduğumuzda bir noter kurulması talepleri olmuştu. Çok sağ olsun o da geldi. Gerçekten duygulandırdı beni. Yine Kozlu’da Sayın kaymakamımızın bir Ticaret Odası kuralım önerisi var. Bir de Kozlu’muza uyuşmazlık mahkemesi gelirse mükemmel olacak” dedi.

KARAKAYA: KOZLU’DA 1590 GÜNDÜR HİZMET EDİYORUM

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya da yaptığı konuşmada şunları söyledi

“Bu güzel akşam da sizlerle burada birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Şu an misafirimiz olan benim kız kardeşim burada, aynı zamanda eşi Orman Bölge Müdür Yardımcısı olarak buraya atandı. O da burada Onlara da hayırlı olsun diliyorum. Hepinizin huzurunda şimdi başkanımız çok güzel duygularını paylaştı. Şimdi baktım ben Sayın başkanım ben Kozlu’da göreve başlayalı 1590 gün olmuş. Her gün düşen bir yaprak gibi derler ya bu 1600 günü çok şükür boş geçirmedik. Başta belediye başkanlığımız tüm kamu kurumları ve valiliğimiz birlikte gayret sarf ettik. Elbette yapabildiklerimiz olduğu kadar yapamadıklarımız da olmuştur ama önemli olan imkanları zorlamak ve karşılıklı iyi niyeti Sinerji ortaya kalabilmektir. Çok şükür bu bahsettiğiniz paydaşların sayesinde biz çok bereketli ve bu Sinerji yakaladık. Ben Kozlu Belediye Başkanımız başta olmak üzere Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

KARAKAYA: FAHRİ HEMŞEHRİCİLİK BERATININ BANA UYGUN GÖRÜLMESİ HEM BENİM HEM DE DİĞER TÜM KAMU GÖREVLİSİ ARKADAŞLARIMIN MOTİVASYONUN ARTTIRACAKTIR

Fehni hemşehri beratının sadece Kozlu’da değil Zonguldak’ta da bunu bir ilk olduğunu belirten Kaymakam Ahmet Karakaya, “Fahri hemşehrilik beratı bana vermeyi uygun gördükleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bir kamu görevlisi için büyük bir onurdur. Sağ olun var olun. Fahri demek gönüllü demek, özellikle biliyorsunuz hemşerilik aynı şehirde olmak aynı şehirde derdiyle dertlenmek o şehri iyiliği güzelliği için çaba sarf etmek anlamındadır. Fahri hemşehrilik beratının bana uygun görülmesi hem benim hem de diğer tüm kamu görevlisi arkadaşlarımın motivasyonun arttıracaktır. Çünkü marifet iltifata tabidir. Bu bizim için çok güzel bir iltifat, tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.

KARAKAYA: RÜZGAR KOZLU’NUN ARKASINDA

Kozlu’nu her geçen gün geliştiğini ve rüzgarın Kozlu’nu arkasında olduğunu belirten Kaymakam Ahmet Karakaya sözlerine şu şekilde devam etti. “Kozlu 2012’de Büyükşehir Yasası ile ilçe hürriyetini kazandı. 2013 Ağustos’unda ben göreve başladım ve 4.5 yıl gibi bir süre geçirdik. Ben geldiğim günden itibaren belediye başkanlarımızın her daim desteğini gördüm. Başta Belediye başkanımıza ve onun şahsında tüm teşkilatına teşekkür ediyorum. Siyasi partiler, iktidarıyla muhalefetiyle her zaman yanımızda oldular. Her daim istişare içindeyiz. Hep Zonguldak için çalıştık. Kozlu’muzda bugün itibariyle yaklaşık 15 konu kurumumuz, mal müdürlüğümüzle, Tapu Müdürlüğümüzün kurulmasıyla 15 kamu kurumu Emniyet ve Jandarma hariç hükümet konağında olmak kaydıyla kurmuş durumda. Kozlu tam manası ile bir ilçe statüsüne kavuşmuştur. Hayırlı uğurlu olsun. Kozlu’nun zaten rüzgarı arkasınadır. Kozlu gelişme potansiyeli yüksek bir ilçedir” dedi.

Konuşmaların ardından Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kaymakam Ahmet Karakaya’ya fahri hemşericilik beratını teslim eti.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi