Fevkani köprüsü esnafı Zonguldak Belediye başkanı Ömer Selim Alan'a bu sözlerle seslendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan dün gazetecilere yaptığı açıklamada fevkani köprüsünün kesinlikle yıkılacağını, Acılıkta yapımı devam eden işhanın da fevkani köprüsü esnafı için 48 tane işyeri tahsis edeceklerini ifade etmişti.
Fevkani Köprüsü esnafı bu konuda ne düşünüyor sizler için sorduk

Fevkani köprüsü esnaflarından bir kısmı yıkılmasını istemediklerini bir kısmı ise yıkılmasına karşı olmadıklarını ifade ettiler.
Esnaflar, "Sonuçta bu fevkani köprüsü yıkılacak. Başkan Alan 48 tane iş yeri tahsis edileceğini açıkladı. Biz bu tahsilden işyerlerinin uygun şartlarda verilmesini diliyoruz. Uygun şartlarda verilirse bizde o yeni işyerlerine rahatlıkla geçebiliriz. Başkanımız inanıyoru ki bizi bu konuda mağdur etmeyecektir"şeklinde konuştular. Fevkani köprü altına kiracı olan esnaflar ise, sadece mal sahibine değil kendilerine de yeni işyerlerinde halk tanınması ve uygun şartlarda işyeri satımı yapılmasını talep ettiler.
Bir vatandaş ise Zonguldak'ta değişim ve dönüşümün şart olduğunu ve bunun için fevkani köprüsünün kesin yıkılması gerektiğini ifade etti.
(Haber-Göksel Çolak)

Editör: Haber Merkezi