Emekliler olarak Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'tan randevu aldıklarını, ancak Valinin çağırması dolayısıyla ziyaretin iptal olduğunu belirten Türkiye Emekliler Derneği Şubesi Başkanı Hüseyin Memiş, "Bu Belediye Başkanının özel kalemi ne iş yapar. Biz randevu almışız o gün olmamış ondan sonra kendileri gün vermesi gerekmiyor muydu? "diyerek sitem etti.

MEMİŞ, ALİ BEKTAŞ'TAN RANDEVU BEKLİYORUZ
 Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'tan randevu beklediklerini söyledi. Kendisini ziyaret etmek için gün aldıklarını ve o gün çiçeklerini gönderdiklerini ancak Valinin çağırması üzerine ziyaretini iptal olduğunu belirten Memiş, kendisine ondan sonra dönüş olmadığından sitem ederek şunları söyledi:

BELEDiYE BAŞKANIN ÖZEL KALEMLERi NE iŞE YARIYOR
 "Kozlu Belediye Başkanımızdan randevu almıştık. Aradan da 1 ay gibi bir zaman geçti.Buradan seslenmek istiyorum Belediye Başkanının özel kalemleri ne işe yapıyor? Biz randevu almışız o gün olmamış ondan sonra kendileri gün vermesi gerekmiyor mu? Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı tekrar ziyaret etmek istiyoruz. Ali Bektaş'tan randevu bekliyoruz.  Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş toki konusunda talepte bulunacağız.Ali Bektaş'tan önceki başkanlarımızdan söz almıştık. Emekliler olarak çözüm bekliyoruz."dedi.

SELiM  ALAN'I DA ZİYARET EDECEĞİZ.. TOKİ İÇİN TALEPTE BULUNACAĞIZ
Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Memiş, ayrıca Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'da ziyaret edeceklerini ifade ederek, "Zonguldak Belediye Başkanımızı ziyaret edeceğiz.Zonguldak Belediyesi'nden de TOKİ için talebimiz olacak."dedi.

EMEKLİLER OLARAK TÜM BELEDiYE BAŞKANLARINA SESLENİYORUZ..
Zonguldak'ta bulunan tüm Belediye Başkanlığına seslendiğini ifade eden Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Memiş, "Zonguldak ilinde bulunan tüm Belediye Başkanlarımıza sesleniyorum tüm Belediye Başkanlarımızdan TOKİ için harekete geçmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.
(HABER-ERCAN DEMiR)

Editör: Haber Merkezi