40 günlük tatil sona erdi

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ne iade-i nezaket ziyaretinde bulundu.Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık Başsavcı Abdurrahim Alan'a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Alan'da hem iade-i nezaket ziyaretinde bulunduğunu ve hem de kongrenin ardından yeni yönetime başarılar.dilediğini söyledi.

ALAN: KONGRENİZ HAYIRLI OLSUN

Alan, "Kongreniz hem size ve tüm basın camiasına hayırlı olsun. Gazeteci arkadaşlarımız görüyor başladığımda beniziyarete gelmişlerdi hem de iadeyi nezaket ziyaretinde bulunmak için geldik inşallah hayırlı olur."dedi 


ALAN: YENİ ADLİ YILIMIZ HEM ZONGULDAK'IMIZA HEM DE ADLİCAMİAMIZA HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN

Yeni adli yılın 1 Eylül'de açılacağını ifade eden Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, "Adli yıl açılışı  başlıyor. 40 günlük tatilden sonra yeni bir döneme başlıyoruz. Arkadaşlarımız dinlediler ve istirahat ettiler ve yarınddan itibaren çalışmaya başlayacak. İnşallah iyi ve güzel bir adli çalışma dönemi olur, adil kararlar verilir. Yeni adli yıl açılış sezonunun hem Zonguldak'ımıza hem de adli camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.


ALAN: ADLİYE ÖNÜNDEKİ ÇALIŞMALR 1 EYLÜL'E YETİŞECEK

Adliye önündeki çevre düzenleme çalışmalarında tamamlanacağını ifade eden Başsavcı Alan, "Adliyeönündeki çalışmalar1 Eylül'e yetiştirilecek. Adliyeden Zonguldak Cemiyete kadar yürüyerek geldim ve sabahtan itibaren yetişmiş olacak dediler  bakıp göreceğiz. İnşallah yetişir diye düşünüyorum. Çünkü orası yarından itibaren artık daha kalabalık olacak. Firma görevleri yoğun şekilde çalışıyorlar"şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi