Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz’ı ziyaret etti

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü olarak göreve başlayan Metin Kaya’ya makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni göreve başlayan İşletme Müdürü Metin Kaya, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Bayraktaroğlu’na  ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini belirtti.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz’a da nezaket ziyaretinde bulunan Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, kaymakamlıklara ormancılık çalışmalarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti ve Zonguldak-Bartın defne ürünlerinden oluşan bir paket hediye etti.

Ereğli Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde kuruluş merkezi Alaplı’da bulunan orman işletme şeflikleri ile Kocaman Fidanlık İstasyonunda da incelemelerde bulunan Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu’na ziyaretleri ve denetimleri sırasında yeni göreve başlayan Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü Metin Kaya da eşlik etti.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi