Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Memiş, “16 Ağustos'ta Bayram ikramiyeleri ödenecek. Emeklimiz çocuklarına, torunlarına harçlık verebilecekler, kurban kesen emeklilerimiz kurbanında kesebilecekler. Yani sebep olanlardan Allah razı olsun diyoruz. Emeklilerimiz umutlarını ikramiyeye bağlamış durumda. Yani bayram ikramiyesi emeklimize bir nefes olacak” dedi.

BAYRAM ÖNCESİ MAAŞLAR ÖDENMELİ

Bayram öncesinde emeklilerin maaşların ödenmesi gerektiğini belirten TÜED başkanı Hüseyin Memiş, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Ancak maaşların günü belli olmadı. Bayramdan önce maaş alacaklar maaşlarını alabilecekler mi onu da bilmiyoruz. Bayram tatilinden sonra 22- 23- 24- 25- 26’sında maaşlarını alan arkadaşlarımız var, bunların tarihi de açıklanmadı. Bayramdan önce maaş verilecek açıklanması henüz yapılmadı. Emekli maaşlarını da bayramdan önce ödenmesini talep ediyoruz. Bayramdan önce Maaşlar ödenirse çok güzel olur ve ödenmelidir de. Normalde emekli maaş ödemeleri 17'sinde başlar 26'sı na kadar ödenir. İnşallah bayramdan önce tüm Maaşlar ödeyiniz beklentisi içerisindeyiz” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi