Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir Sen Genel Başkanı H. Bayram Tombul, TTK da Kurum İdari Kurul (KİK) Toplantısına katılmak için geldiği Zonguldak ta,

Bir dizi ziyaretlerde de bulundu.

Zonguldak’taki ziyaretlerine İlk önce MTA Bölge müdürlüğünü ve Bölge müdürü A. Kadir Yılmaz’ı ziyaret ederek başlayan H. Bayram Tombul daha sonra Türkiye Taş Kömürleri Kurumunda, Yılda İki kez yapılan KİK toplantısının ilkine katıldı ve Kurum da Çalışanlarının Sorunları ve Kazanımları ile ilgili çok verimli bir toplantı gerçekleştirdi. KİK te alınan önemli kararlar önümüzdeki günlerde Üyelerinin ve Kurum Çalışanlarının bilgisine sunulacaktır. Enerji Bir SEN Genel Başkanı toplantı sonrası TTK Genel Müdürü Sn Kazım Eroğlu’nu, Genel müdür yardımcısı Sn Muharrem Kiraz’ı ziyaret ederek, Çalışmalar ve Kurum hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Çok Samimi bir ortamda geçen görüşmeler sonucunda, Enerji Bir Sen Genel Başkanı H. Bayram Tombul. TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu’na günün anısına Türk Bayrağı tablosu hediye etti.

TTK’dan ayrılan H. Bayram Tombul daha sonrada Memur Sen İl Temsilciliğini ve Enerji Bir Sen Zonguldak şubesi ni ziyaret ederek, il Temsilcisi Kamuran Aşkar, Enerji Bir Ser Şube Başkanı Sedat Güngör ve Memur Sen e bağlı diğer sendikaların Şube başkanları ve de yönetim kurulu üyeleriyle beraber istişareler de bulundu.

Zonguldak a yaptığı çalışma ziyaretine teşekkür eden, Enerji Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör, Genel Başkana günün anısına hediye takdim etti. 

Günü birlik Çalışma ziyaretini tamamlayan H.Bayram Tombul daha sonra Ankara’ya dönmek üzere Şehrimizden ayrıldı.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi