AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu Ramazan Bayramını kutladı

Ramazanı Şerifi uğurlarken, Bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu millet olarak hep birlikte yaşadıllarını belirten AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu şunları söylediği:

"Sevgi, saygı, hoşgörü, paylaşma, dayanışma ve duygu birliği gibi hasletlerin doruğa çıktığı, yoksula yardım elinin uzatıldığı, muhtaç olanların gözetildiği onbir ayın sultanı rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazanı Şerifi uğurlarken, Bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu millet olarak hep birlikte yaşıyoruz. Aziz hemşerilerim bayramınız mübarek olsun.

Bilindiği gibi bayramlar, dini ve milli duygularımızı coşturan, bizleri manevi huzura eriştiren, akrabalık bağlarını kuvvetlendiren, komşuluk ilişkilerini yenileyen, yoksula yardım elinin uzatıldığı, muhtaç olanların gözetildiği sevgi ve duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı müstesna günlerdir. Bu güzel hasletlerimizin bu bayramda da misliyle devam edeceğine olan inancım tamdır.

Aziz hemşerilerim bugün dayanışma, kaynaşma, paylaşma günü, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günü, kırgınlıkları, dargınlıkları unutarak barışma günü, dostlukları pekiştirme günü, kimsesizlerin kimi olma günü, güçsüzü yetimi yoksulu gözetme günü… 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta siz değerli hemşerilerim olmak üzere, bütün vatandaşlarımızın, yurt dışında yaşayan vatandaş ve soydaşlarımız ile İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, daha nice bayramlara sağlıklı bir şeklide, birlik ve beraberlik içerisinde erişmek dileğiyle, selamlarımı sunarım." 

Editör: Haber Merkezi