Zonguldak SYDV, Kurban Bayramı'nda hayırsever vatandaşlardan aldığı etleri, çok sayıda ihtiyaç sahibine dağıtarak yüzlerini güldürdü.

Zonguldak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) yetkilisi Mevlüt Keskin, Kurban Bayramı'nda düzenledikleri kampanyayla ihtiyaç sahiplerinin yüzünün güldüğünü söyledi.SYDV olarak Kurban Bayramı'nda kampanya düzenlediklerini ve bu kampanyaya vatandaşların yoğun katılım gösterdiğini, hayırsever vatandaşların kestikleri kurbanlardan bir kısım etlerini vakfa verdiklerini ve vakıf olarak da bu etlerini ihtiyaç sahiplerine aynı gün içerisinde ulaştırdıklarını ifade etti.
SYDV yetkilisi Mevlüt Keskin, kampanyaya katılarak kurban eti bağışlayan vatandaşlara teşekkür ettiğini ifade ederek ,"Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak bayram öncesi bir kampanya düzenlemiştik. Kampanyamızda amacımız hayırsever vatandaşlar kestikleri kurbanların paylarını alıp aynı gün içerisinde bizim Zonguldak'ta sistemimize kayıtlı olan tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza etlerimizi ulaştırmaktı. Allah'a hamd olsun bayramın birinci ve ikinci günü çok yoğun bir şekilde, 3 günü de çalışarak arkadaşlarımız canı gönülden hayırseverlerden aldığımız etleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Onların yüzlerinin gülmesi bizi çok mutlu etti, bu yorgunluğumuzu üzerimizden aldı. Zonguldak halkına göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah niyetlerini, kesmiş olduğu kurbanlarını kabul eylesin inşallah'dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi