İl Başkanı Serdal Acar: "Tüm milletvekili ve belediye başkanlığına talibiz" dedi.


BBP birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu
Büyük Birlik Partisi'nde birlik beraberlik yemeği düzenlendi.
Zonguldak Milletvekili Adayı Çatalağzı Yazı İşleri Müdürü ve Önceki Dönem Belediye Başkan Yardımcısı Taner Kayı'nın Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanlığı için ÇATES sosyal tesislerinde düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik Yemeğine; İl Başkanı Serdal Acar, Merkez İlçe Başkanı Harun Karakuş, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Turgut Gğnay, il Başkan Yardımcısı Orhan Hamarat, Kadın Kolları il Başkanı Nilgün Dizmen, Kilimli ilçe Başkanı Naci Kahraman, Kozlu İlçe Başkanı Ertan Durkun, Çatalağzı Belde Başkanı Yusuf Birben, İl,ilçe ve Merkez İlçe Yöneticileri, Alperen Ocakları il Başkan Vk.Yasar Kaya, Zonguldak Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ayhan Taşkın, Kuzyaka Mahallesi Muhtarı Selçuk Durmuş katıldı.
BBP İl Başkanı Serdal Acar. "Değerli ve kıymetli Taner Kayı başkanımıza Bu güzel aile ortamında bizi buluşturduğu için Şahsım ve Partim adına çok Teşekkür ediyorum.
Büyük Birlik Partisi olarak teşkilatlanma çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.
Artık Zonguldak'ta biz de varız. Büyük Birlik Partisi olarak tüm milletvekillerine ve belediye başkanlıklarına talibiz. Büyük Birlik Partisi olarak Zonguldak'ta üye sayımız her geçen gün artıyor. Partime de büyük bir teveccüh söz konusu"dedi 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi