Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar tarafından, Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığına Yusuf Karaoğlu atandı 

Büyük Birlik Partisi geçen günlerde Genel Merkez MYK Kararı ile görevden alınan İlçe yerine uzun İştişareler sonucunda İl Başkanı Serdal Acar tarafından Yusuf Karaoğlu atandı.

Ereğli Belediye meclis üyeliği, TSO meclis üyeliği, T.O.B.B üst kurul üyeliği, SYDV Mütevelli üyeliği, MÜSİAD Şube başkanlığı, Kdz. Ereğli kent konseyi başkanlığı ve birçok derneğin kuruculuğunu yapan Yusuf Karaoğlu,il Başkanı Serdal Acar ve Partiler tarafından yapılan uzun İştişareler sonucunda BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı görevini getirildi.

Bir çok görevde bulunmasına rağmen güzel ve başarılı işlere imza atan Yusuf Karaoğlu’nun ilçe adına önemli çalışmalarda bulunacağı tahmin ediliyor.
İl Başkanlığında  yapılan tören ile birlikte Serdar Acar yetki belgesi Yusuf Karaoğlu'na takdim etti.
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ KRD.EREĞLİ İLÇE BAŞKANLIĞI Görevine Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ Bey'in Takdirleri ve olurlarıyla İş insanı Yusuf KARAOĞLU atanmıştır.Yetki Belgesini İl Başkanımız Serdal ACAR takdim ederek görevine başlamıştır.İl Başkanlığında gerçekleşen programa MKYK Üyesi Hüseyin Uysal, Merkez İlçe Başkanımız Harun Karakuş, il Başkan Yardımcımız Turgut Günay, il Başkan Yardımcımız Orhan Burhan Hanarat, İl Başkan Yardımcısu Şenol Aydın İl Başkan Yardımcısı iş insanı Remzi Toksöz, Kadın Kolları il Başkanı Nilgün Dizmen Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal Kozlu ilce Başkanı Ertan Durgun, Gülüç Belde Başkanı Yılmaz Doğdu, Alperen Ocakları Başkan Vekili Yaşar Kaya, İl Merkez İlçe ve ilçe Yöneticileri hazır bulundu.

BBP İl Başkanı Serdal Acar," "Ereğli İlçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza görevlerinde üstün mufakiyetler diliyoruz, Krd.Ereğli İlçe Başkanımız Partimize hayırlı uğurlu olsun,Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

Krd. Ereğli ilçe Başkanlığı görevini getirilen Yusuf Karaoğlu ise İl Başkanı Serdal Acar başta olmak üzere  Büyük Birlik Partisi her kademesinde görev yapan ve beni bu kutsal göreve layık gören herkese çok teşekkür ederim. Ereğli'de bayrağı en üst noktaya çıkaracağımdan küskünlükleri kırgınlıkları sonlandırarak il Başkanımız Sayın Serdal Acar Başkanımin Talimatlari doğrultusunda il ile uyumlu çalışarak başarılı olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Ereğli en kısa zamanda toparlayacapız bize güvenen başta il Başkanım Serdal Acar olmak üzere kimseyi mahcup etmeyeceğiz" dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi