Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar, Genel Merkez ziyaretlerinde tüm teşkilatlarını tamamladılarını ilerleyen günlerde hepsini teker teker açıklayacaklarını söylemişti, ilk açıklama Merkez İlçe Başkanlığı için geldi, İl Başkanlığında Partilerin katılım sağlayıp yoğun ilgi gösterdiği Merkez İlçe Başkanlığı atamasında Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar Göreve getirmiş oldukları Merkez İlçe Başkani Harun Karakuş'a Yetki Belgesini takdim etti

Başkanı Acar, "Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici Beyin takdirleri ve olurlarıyla Sayın Harun Karakuş'u Büyük Birlik Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkani olarak atamıs bulunmaktayız. Partili arkadaşlarımız ve halkımız ile yapmış olduğumuz yoğun istişareler sonucunda 5 isim arasında Harun Başkan üzerinde karar vermiş bulunmaktayız, Sevgili Merkez İlçe Başkanım ve ekibine canı gönülden başarılar diliyorum, Başarılı olacağından şüphemiz yok Ben il Başkanı ve yönetimim olarak her zaman merkez ilçe Başkanımızın arkasında olacağız ve desteğimiz onunla olacaktır. Partimize ve Zonguldak imza hayırlı uğurlu olsun dedi.

Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Harun Karakuş ise, "Sayın Genel Başkanım Mustafa Destici  Bey ve Sayın İl Başkanım Serdal Acar bana vermiş oldukları bu Kutsal görevden dolayı çok teşekkür ederim, Hiç bir zaman kendilerini mahcup etmeyeceğimi Genel Başkanımızın ve Sayın İl Başkanım Serdal Acar Bey'in talimatları doğrultusunda gece gündüz demeden merkez ilçeyi ve partimizi en iyi noktalara taşımak için yönetimim ile birlikte durmaadan çalışacağız, Ben burda beni yanlız bırakmayan herkese şükranlarımı sunuyorum. Daha önce Kozlu ilçe başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirdim bu zor görevinden üstesinden geleceğimizjn sözünü il başkanıma veriyorum, dedi.

Daha sonra İl Başkanı Serdal Acar Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Harun Karakuş'a yetki belgesini takdim ederek Görevine başlayan merkez ilçe Başkanı tebrik etti. (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi