Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Başkanı Taner yıldırım, cumhur ittifakını değerlendirdi ve ayrıca Kur’an-ı kerim ayetlerinden bazılarını çıkarılmasını isteyen Fransa’yı da şiddetle kınadı.

24 Haziran seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Coğrafyamıza hayırlar getirmesini dileyen Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Taner Yıldırım, “Yüce kitabimiz Kuran-ı Kerimdeki bazı ayetlerini değiştirelim diyen küstah Fransa’yı da kınıyorum. Onlar kendilerine baksınlar dünyayı kan gölüne çevirdiler” dedi

Seçimler ülke ve millete hizmet yarışı olduğunu belirten Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Taner Yıldırım, “Bu yüzden seçime girecek partilerin mensupları yarın yüz yüze bakacaklarını unutmamalı. Ağır itam ve üsluptan uzak lisan kullanmak gerekir.  Daha çok ülke ve millete yapacakları hizmetler anlatılmalı, projeler tartışılmalı.  Birlik ve beraberliğimizi bozucu tanıtımlar yapılmamalı” diye konuştu.

BBP OLARAK SEÇİMLERE AK PARTİ LİSTESİNDEN GİRECEĞİZ

Büyük Birlik Partisi olarak seçimlere AK parti listelerinden gireceklerini belirten İl Başkanı Taner Yıldırım, “Biliyorsunuz 24 Haziran seçimlerine Büyük Birlik Partisi (BBP) AK Parti listelerinden girecek. Ve inanıyoruz ki BBP yeni dönemde mecliste yer alacaktır. Buda yıllarca meclis dışında her türlü fedakarlığı ülkesi ve milleti için yapan partimiz, bundan sonra mecliste yine değerlerimiz için daha çok fedakarlık yapıp ülkemizin ve milletimizin ekonomik, sosyal, kültürel ve diğer alanlarda gelişmesi için var gücü ile çalışacaktır.  Biliyorsunuz geçmiş dönemlerde de biz seçim ittifakı yapmıştık. Bu ittifaklardan olan Anavatan partisi ile yapmış oluğumuz ittifak ile meclise girmiştik. 28 Şubat sürecinde 7 milletvekili ile verilmiş olan mücadele kamu oyunda ve halkımız tarafından olumlu karşılanmış ve takdir edilmiştir. B u mücadele asla unutulmamalıdır. Yine bilinmelidir ki seçim sistemi değiştiğinden dolayı yüzde 50+1 oy alan seçimi kazanacak. Bu seçim ittifaklara zorunlu kılmıştır. Bizlerde milliyetçi muhafazakar gurupta yer almamız en doğal tercih hakkımızdır diye düşünerek Cumhur ittifakında yer aldık. Cumhur ittifakının inanıyorum ki zaten anketlerde öyle gösteriyor ki 50+1 çok rahat geçiyor. Tabi Zonguldak içinde temennimiz duamız Seçilecek milletvekillerimizin üretken proje yapabilen halkla iletişim kurabilecek ve bunları takip edebilecek Zonguldak’ın dertlerini yürütmeye taşıyıp çözüm sağlaması için olağan üstü gayret sağlayacak ve bunları ısrarla takip edecek kibirden ve bencillikten uzak basit işlerle değil ciddi işlerle uğraşacak milletvekillerini meclise göndeririz İnşallah” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi