Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar, "Alaplı ve Zonguldak'ta büyük bir ivme yakaladık" dedi.

BBP Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar, “Zonguldak’ta teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. Alaplı’da göreve başlayan İlhan Kartal başkanımda kısa sürede önemli çalışmaları ile Zonguldak’ta dikkat çekmeye başladı. Parti olarak Zonguldak’ta büyük bir ivme yakaladık. Hedefimiz 2023 seçimlerinde en az 1 milletvekili çıkarmak, tüm ilçe başkanlarımızla bunu başaracak güçteyiz” şeklinde konuştu.

BBP Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar, BBP Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

BBP’nin Zonguldak’ta ağırlığını günden güne hissettirdiğini belirten Acar, “Parti olarak Zonguldak’ta büyük bir ivme yakaladık. Tüm ilçelerimizde göreve başlayan ilçe başkanlarımız herkesim tarafından beğenilen saygın kişiler ve hepsi birer dava adamı olarak partimizin çıtasını yükseltmek için çalışıyorlar. Ben her zaman tüm ilçe başkanlarımızın yanındayım. Partimize üye çalışmalarımız sürüyor. Her geçen partimize olan artan ilgi ve vatandaşlarımızın teveccühü bizleri sevindiriyor. BBP Alaplı ilçe Başkanımız İlhan Kartal ağabeyimizde kısa sürede çalışmaları ile göz doldurmaya ve Zonguldak’ta adından söz ettirmeye başladı. Kendisini ve yönetimini kutluyorum” dedi. 

BBP Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal da BBP Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar’a kendilerini ziyaret ederek onurlandırdığından dolayı yönetimi adına teşekkür etti.

(Haber-Ercan Demir) 

Editör: Haber Merkezi