Büyük Birlik Partisi   Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar iddialı konuştu.

BBP İl Başkanı Serdal Acar, Kanal Z'de Gazeteci-Yazar Ercan Demir'in hazırlayıp sunduğu "Ercan'la Objektif" programına konuk oldu. Canlı olarak yayınlanan programda iddialı sözler sarfeden Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serdal Acar 2023 seçiminde tüm belediyelere talip olduklarını ifade etti.

Hafta sonu düzenleyecekleri etkinlikle birlikte gövde gösterisi yapacaklarını ifade eden  Acar, "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanım sayın Mustafa Destici tarafından il başkanına atanmış bulunmaktayım ve görevime başladım. Şu anda teşkilatlanma çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Sürpriz isimler Büyük Birlik partimize katılacaktır görüşmelerimiz devam ediyor.
Kamuoyunu çok yakından tanıdığı çok sayıda isim partimize geçiş yapacaktır ve şu anda partimize büyük bir teveccüh söz konusudur
Büyük Birlik Partisi olarak 2023 seçimlerine hazır olacağız. Tüm belediyelere talibiz.Şu anda göreve yeni başlamamız nedeniyle kutlama ziyaretlerini kabul ediyoruz ardından iade-i nezaket ziyaretlerinde başlayacağız. Zonguldak siyasetinde artık Büyük Birlik Partisi olarak biz de varız"dedi.

Cumhur ittifakı'nın bir paydaşı olduklarını ifade eden Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serdal Acar, Zonguldak'a önemli yatırımlar yapıldığını ve bu yatırımların takipçisi olacaklarını ifade etti.Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Zonguldak'ta büyük bir önem verdiğini ifade eden il başkanı Serdal Acar, "Büyük Birlik Partisi olarak Zonguldak'ta şaha kalkacağız" şeklinde konuştu.Serdal Acar ayrıca Zonguldaklılara seslenerek Büyük Birlik Partisi'ne katılım çağrısında bulundu.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi