Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Başkanı Taner Yıldırım, Genel Başkan Mustafa Destici’yle birlikte AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’ı ziyaret etti.

Ziyaretleri değerlendiren BBP İl başkanı Taner Yıldırım şunları söyledi:

MUSTAFA DESTİCİ: ZONGULDAK’IN DÖRDÜNCÜ MİLLETVEKİLİYİM

“TBMM’de AK Parti Zonguldak milletvekillerimiz Sayın Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Zonguldak’ın verimliliğinin arttırılması, işçi alınması ile ilgili konulardan, Filyos projesinin tamamlanması ile ilgili görüşlerimizi bildirerek Zonguldak’ın teşviklerinden yararlanması, endüstri ve sanayinin gelişmesi ile ilgili bilgi ve fikirlerimizi beyan ettik. Ayrıca hayvancılığın ve tarımın da geliştirilerek deniz ve deniz ürünlerinden yararlanılması ile ilgili görüşlerimizi sunduk.

Ayrıca yerel seçimleri de görüşerek şehrimizin daha kaliteli yaşanabilir, coğrafyasına uygun düzenlemelerin yapılarak modern bir şehir hale gelmesi için fikrimizi beyan ettik. Ayrıca Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’yi, sayın Zonguldak milletvekillerimiz ile görüştürerek Zonguldak’ın dördüncü milletvekili olarak Zonguldak’ın bütün sorunları ile ilgileneceği sözünü aldık. Vekillerimize ve Genel başkanımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledik” 

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi