Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın ''ne gerekiyorsa yerine getirin'' talimatıyla Kozlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler Hayrullah Aydın isimli vatandaşımızın her türlü ihtiyacı için harekete geçti. 
Kozlu 19 Mayıs mahallesinde ikamet eden, belden aşağısı tutmayan yatağa bağımlı 56 yaşındaki ihtiyaç sahibi Hayrullah Aydın'a ilk önce hasta yatağı teslim edildi ve belediye sağlık ekipleri tarafından tansiyonu ve ateşi ölçüldü.
Bakım Evi'ne gitmeyi kabul etmeyen Hayrullah Aydın'ın yaşam şartlarını iyileştirmek için Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın talimatıyla koordineli bir çalışma sergilendi .Bu kapsamda Kızılay Kozlu Şubesi tarafından Hayrullah Aydın'ın gıda ve temizlik malzemesi ihtiyacı karşılandı. Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği tarafından tv sehpası, halı, çekyat gibi ev eşyaları temin edildi.
Kozlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'da Hayrullah Aydın'a aylık bağlamak ve sağlık kontrolleri için gerekli çalışmaları başlattı. 
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından daha önceki dönemlerde kurularak bir çok ilk'e imza atan sosyal hizmetler birimi hasta, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor. (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi