Zonguldak'ın eski belediye başkanlarından Secaattin Gonca'nın eşi Sevgi Gonca hastaneye kaldırıldı. Yaşadığı sağlık problemi nedeniyle 112 acil servis ekipleri tarafından Atatürk Devlet Hastanesi'nde kaldırılan Sevgi Gonca'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenidi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Secaattin Gonca şu ifadelere yer verdi:

'Cumartesi iftar vaktinde eşim ufak bir sağlık problemi yaşadı. 112 acili aradık. Kısa süre içinde gelen acil ekibi gerekli müdahaleyi yaparak tedbiren Atatürk devlet hastanesi acil servisine nakledildik. 112 acil ekibinin ilk müdahale bilgileri doğrultusunda , acil servisde görevli doktorlar ve hemşireler tarafından , gerekli tetkikler , tomografi , emar ve kan tahlilleri anında yapıldı. 
Acil servisde hasta yoğunluğuna rağmen , herkese aynı duyarlılık ve ilgi ile bıkmadan özveri ile koşturan sağlık personelini görmek bizleri mutlu etti. Nöbetçi doktor kardiyolog alay beyin son kontrolü sonucu hastaneden sorunsuz olarak gece ayrıldık. 
112 acil servisi ile zonguldak atatürk devlet hastanesi acil servisinde görevli doktorlarımıza , hemsirelerimize ,çalışanlarına ve nöbetçi kardiyolog doktor alay beye teşekkürlerimi sunuyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.'


Editör: Haber Merkezi