MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, “Belediyede asfalt ve parke yapım gibi çok sayıda tesis kurarak 1000 gencimizi istihdam edeceğim” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan beraberinde İl Başkanı Varol Demirköse, Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, il ve merkez ilçe yöneticileri ile birlikte Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’u ziyaret etti.

COŞKUN: SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANI ESNAFLAR İLE İLGİLİ KARAR ALIRKEN ODA BAŞKANLARININ GÖRÜŞÜNÜ ALMALI

Ziyarette konuklarına hoş geldin diyen Zonguldak Esnaf Odaları Birliği başkanı Muharrem Coşkun esnafın sıkıntı büyük olduğunu söyledi.

Coşkun, seçilecek olan belediye başkanın görevi esnasında kesinlikle esnaflarla ilgili bir karar öncesinde mutlaka esnaf oda başkanlarının görüşlerinin alınması gerektiğini ifade etti. Muharrem Coşkun Ayrıca artan asgari ücretle birlikte işveren üzerindeki mali yükün 2750 liradan 3500 liraya yükseldiğini belirterek devletin işverenlerin üzerindeki yükün hafifletmek adına desteklemesi gerektiğini ifade etti.

BELEDİYEDE 1000 KİŞİ İSTİHDAM EDECEĞİM VE BELEDİYE 3 VARDİYA ÇALIŞACAK

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan da göreve geldiğinde Zonguldak Belediyesi’ni 3 vardiya çalışacağını söyledi.

Belediyede kurulacak olan asfalt ve parke gibi çok sayıda tesis ile birlikte 400 kadın ve 600 erke olmak üzere toplamda 1000 gencimizi istihdam edeceğini belirten MHP Zonguldak Belediye Başkanı Adayı Hamdi Ayan şanları söyledi.

 “Zonguldak'ta hizmet konusunda büyük kayıplar söz konusu. Bu kapsamda belediyeyi aldığımız takdirde 3 vardiya usulü çalışmaya hazır olması lazım arkadaşlarımızın. Çünkü dediğin gibi aradaki mesafe çok açılmıştır. Zonguldak hizmet yönünde çok geride kaldı. Zonguldak Belediyesi bünyesinde tekrar asfalt ve parke yapım gibi bir çok sayıda tesisi kurarak buralarda 400 bayan 600 erkek olarak toplamda 1000 gencimizi istihdam etmeyi düşünüyoruz. Zonguldak'ı inşallah ayağa kaldırır diye düşünüyoruz” dedi.

İNSANLARI KIRMAK İSTEMİYORUZ. YAPACAKLARIMIZI VE PROJELERİNİ ANLATARAK BU SEÇİMİ ALMAK İSTİYORUZ

Kendisine yönelik eleştiriler karşısında insanları kırmak istemediğini. Yapacaklarımızı ve projelerini anlatarak bu seçimi almak istediğini belirten Hamdi Ayan sözlerine şu şekilde devam etti:

“Ben başkanıza da teşekkür ediyorum Bizleri nezaket ile karşıladılar. Şimdiden Ben Zonguldak’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Her zaman söylediğim gibi bu seçimler lütfen birleştiren bir yönde olsun. Yola çıktığımız günden beri gerek Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönetim düzeyinde olun arkadaşlarımızın bize eleştirdiğini görüyoruz. Yapıcı eleştirilere kapımız her zaman açık, onları dinleriz, onlardan ders de alırız fakat olur olmaz şekilde Zonguldak’ımızı bugünden ayrıştıran sözler içerisinde olmamaları bizim için ayrıca da önemlidir. Çünkü biz onları eleştirmiyoruz. Zonguldak ile alakalı bizim söyleyeceğimiz özellikle belediye manasında çok şeyler var. Bir insanları kırmak istemiyoruz. Yapacaklarımızı ve projelerini anlatarak bu seçimi almak istiyoruz. Bu noktada da ben esnaf arkadaşlarımızın eksikliklerini bugünden bunları konuşalım yapacağımız projeler kapsamında bunları alalım istiyoruz.” 

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi